Mennyire érdemes egy ilyen autót venni 2019-ben?
Nyilvan tusztában vagyok, hogy nem egy teljesen új autóra kell számítani, de egy fapados 2005-ös swifthez képest azért gondolom többet tud nyújtani :)
Rendes márkaszervízben szoktam szereltetni az autóim, kivéve a munkába járós ezres swiftem :)
Olvastam azt is, hogy nem kell az akksit se egyben kicserélni, cellábként is lehet ami annyira nrm vészes összeg.
Köszönöm a gyors válaszolat!
Legnagyobb használtautós portálon 51 db MKII Prius van, ebből mindössze 8 fér bele listaáron a keretbe, ami a kínálat 16%-a...
Erősen elgondolkoznék, hogy kiadjak-e ennyit egy ennyire kínálat alja autóért
A Prius zseniális autó, de sajnos ezt az eladók is tudják, és 1,5 M-ért nehéz lesz jó állapotút találni. Márkaszervizben való átvizsgáláshoz ragaszkodni kell a vásárlásnál.
Olcsóbb alternatívának nagyjából bármilyen szívóbenzines kisautó szóba jöhet. Pl. Fabia, Clio (ezekből van kombi is a babakocsinak), Mazda 3. Ha nem Priust vesztek, akkor az automata váltót én elengedném, egyrészt erősen beszűkíti a kínálatot, másrészt könnyen tud csinálni egy párszázezres szervizszámlát.
Jo auto a Prius es amerikaban is nagyon nepszeru.
En vennek egyet ha lenne ra penzem de sajnos az olcsok nagyon sokat futottak mar, a jok meg dragak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!