Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e46 320i 170 hp olajfolyás?

Bmw e46 320i 170 hp olajfolyás?

Figyelt kérdés
van egy bmw e46 320i-m azt vettem észre h valahol elfolyik az olaj belole kb 1liter, annyit látok h szelepfedél nem ereszti,illetve a hengerfejtomitesnel sem, viszont annal inkább a forgattyusház szellőztető szelepnél (angolul ccv) illetve az arra csatlakozó csöveken látom mintha ott eresztene ez lehetséges h ott kifolyon ennyi???

2019. febr. 3. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyi idő alatt folyik az az egy liter?

A láncfedélnél (vagy mi a neve annak a szrnak) szokott ereszteni, de minimálisat. Nekem is kicsit csepereg, de évente kell kicsit utánaönteni.

Amúgy így látatlanba nem tudjuk megmondani. Lehetséges bárhol. A legjobb lenne ha elvinnéd szerelőhöz.

De ennél az is jobb lenne ha lesétálnál hozzá, körbefotóznád, videóznád, feltennéd netre és belinkelnéd nekünk hogy lássuk is. Mert így látatlanba semmit se tudunk.

2019. febr. 3. 14:22
 2/3 anonim válasza:

Én inkább azon lepődnék meg, ha egy BMW-ből nem folyna az olaj.

Amúgy ezt így nem lehet megmondani. Vidd el a szerelőhöz, ők majd megemelik, alánéznek és megmondják, hogy hol van a baj.

2019. febr. 3. 14:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!! Szelepfedélre gondoltál szerintem, igen sajnos az ennél a tipusnál elég gyakori hiba,elvetemedik a szelepfedél és nem tőmít rendesen hiába új a tömítés..mondjuk nekem még avval nincs gondom szerencsére. Meg van honnan folyik, eddig is tudtam csak a mennyiséggel nem voltam tisztában hogy ennyit ki ereszthet ott ennél a forgattyusház szellőztető szelepnél
2019. febr. 3. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!