Bmw e46 320i 170 hp olajfolyás?
Figyelt kérdés
van egy bmw e46 320i-m azt vettem észre h valahol elfolyik az olaj belole kb 1liter, annyit látok h szelepfedél nem ereszti,illetve a hengerfejtomitesnel sem, viszont annal inkább a forgattyusház szellőztető szelepnél (angolul ccv) illetve az arra csatlakozó csöveken látom mintha ott eresztene ez lehetséges h ott kifolyon ennyi???2019. febr. 3. 13:40
1/3 anonim válasza:
Mennyi idő alatt folyik az az egy liter?
A láncfedélnél (vagy mi a neve annak a szrnak) szokott ereszteni, de minimálisat. Nekem is kicsit csepereg, de évente kell kicsit utánaönteni.
Amúgy így látatlanba nem tudjuk megmondani. Lehetséges bárhol. A legjobb lenne ha elvinnéd szerelőhöz.
De ennél az is jobb lenne ha lesétálnál hozzá, körbefotóznád, videóznád, feltennéd netre és belinkelnéd nekünk hogy lássuk is. Mert így látatlanba semmit se tudunk.
2/3 anonim válasza:
Én inkább azon lepődnék meg, ha egy BMW-ből nem folyna az olaj.
Amúgy ezt így nem lehet megmondani. Vidd el a szerelőhöz, ők majd megemelik, alánéznek és megmondják, hogy hol van a baj.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!! Szelepfedélre gondoltál szerintem, igen sajnos az ennél a tipusnál elég gyakori hiba,elvetemedik a szelepfedél és nem tőmít rendesen hiába új a tömítés..mondjuk nekem még avval nincs gondom szerencsére. Meg van honnan folyik, eddig is tudtam csak a mennyiséggel nem voltam tisztában hogy ennyit ki ereszthet ott ennél a forgattyusház szellőztető szelepnél
2019. febr. 3. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!