Opel Insignia vélemények?
Az új szerintem elég jól sikerült. Bár hosszú távon az üzemeltetésével a PSA felvásárlása miatt vannak aggályaim.
A régivel azért voltak gondok. Dög nehéz és fogyaszt is szépen. 4 ajtóst vezettem. Kívül nagy, belül iszonyúan szűk valami. A hátsó üléssoron fejtér nincs. Egy Astra tágasabb belül.
# 4
Előző Opelem 2005-ös volt, 100% GM. A mostani 2018-as, szinte minden alkatrészen még ott a GM logó, de már azért benne volt a PSA keze is. Sok mindenben inkább visszalépést és spórolást látok, nem hogy annyival jobb lenne.
Szűk lét év múlva az On-star szolgáltatást is beszüntetik, mert a PSA nem akar jogdíjat fizetni a GM-nek. A 150.000Ft értékű hardver ami ott van a kocsimban és megvetették, pénzt adtam érte, ezen túl csak drága dekorációs elem lesz az autóban. Ettől lesz jobb és ettől lép ki a szürkeségből?! És ez csak egy példa. A hírekben is az van hogy mindent leépítenek. A márkaszervizbe ahova sok éve járok, az évtizedek óta ott dolgozó szerelők sorozatosan mondanak fel. És még sorolhatnánk... Én nem látom úgy hogy ettől lenne jobb. Inkább azt látom, hogy a márkanévből élnek, ami szépen lassan alaposan megcsappanva a PSA másodmárkája lesz.
#7-es: elárulnád, milyen konkrét típusról van szó?
Mert a leírásodból azt gondolom, hogy ennek még semmi köze nincs a PSA-hoz, így nem releváns az összevetés.
Gondolom #7-esnek Crossland vagy talán Grandland Peugeotja van. Ezek PSA autók. Pontosan a 2008 és a 3008-as, csak Opel logóval.
Idén az új Zafira is "megújult", akkor most a Corsát is jól elcseszték, tiszta 20 éves 206-os Peugeotra hasonlít, nagyon gáz. Jövőre meg full PSA-Prince motorok lesznek... aztamindenit de gáz ez is, ment volna tönkre az egész, mint a Saab, jobban járt volna a világ.
Egyébként, kész csoda a PSA jelenlegi létezése is.
vagy
vagy és ez még nem is rég volt 2016
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!