Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Insignia vélemények?

Opel Insignia vélemények?

Figyelt kérdés
2019. jan. 29. 18:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mire vagy kiváncsi?
2019. jan. 29. 18:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Az új szerintem elég jól sikerült. Bár hosszú távon az üzemeltetésével a PSA felvásárlása miatt vannak aggályaim.

A régivel azért voltak gondok. Dög nehéz és fogyaszt is szépen. 4 ajtóst vezettem. Kívül nagy, belül iszonyúan szűk valami. A hátsó üléssoron fejtér nincs. Egy Astra tágasabb belül.

2019. jan. 29. 18:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézzél róla bemutatókat a neten, több százat lehet találni...
2019. jan. 29. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy a PSA felvásárolta az Opelt, csak jót fog tenni a márkának, végre kiléphetnek a szürkeségből.
2019. jan. 29. 19:35
 5/15 anonim ***** válasza:
58%
Szép, nagyon szép autó. De nehéz mint a sár, a nagy méretéhez képest döbbenetesen szűk utastér, átláthatatlan kezelési felület (csillió gomb van benne), nagyon labilis elektronika, és egyéb apró problémák. 2x is akartam Insigniát venni, egyszer sem mertem beleugrani, úgy tűnik jól döntöttem. Egy ismerős szerelő véleménye alapján az elektronikai problémákkal küszködő autók (ECU, egyéb bizbaszok) 90%-a Opel a szervízben.
2019. jan. 29. 19:44
 6/15 D. Brasco ***** válasza:
44%
A régi egy igazi tőről metszett hulladék,az újra nem sok rosszat mondanak!
2019. jan. 29. 22:10
 7/15 anonim ***** válasza:

# 4

Előző Opelem 2005-ös volt, 100% GM. A mostani 2018-as, szinte minden alkatrészen még ott a GM logó, de már azért benne volt a PSA keze is. Sok mindenben inkább visszalépést és spórolást látok, nem hogy annyival jobb lenne.

Szűk lét év múlva az On-star szolgáltatást is beszüntetik, mert a PSA nem akar jogdíjat fizetni a GM-nek. A 150.000Ft értékű hardver ami ott van a kocsimban és megvetették, pénzt adtam érte, ezen túl csak drága dekorációs elem lesz az autóban. Ettől lesz jobb és ettől lép ki a szürkeségből?! És ez csak egy példa. A hírekben is az van hogy mindent leépítenek. A márkaszervizbe ahova sok éve járok, az évtizedek óta ott dolgozó szerelők sorozatosan mondanak fel. És még sorolhatnánk... Én nem látom úgy hogy ettől lenne jobb. Inkább azt látom, hogy a márkanévből élnek, ami szépen lassan alaposan megcsappanva a PSA másodmárkája lesz.

2019. jan. 30. 09:06
 8/15 anonim ***** válasza:

#7-es: elárulnád, milyen konkrét típusról van szó?

Mert a leírásodból azt gondolom, hogy ennek még semmi köze nincs a PSA-hoz, így nem releváns az összevetés.

2019. jan. 30. 09:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Gondolom #7-esnek Crossland vagy talán Grandland Peugeotja van. Ezek PSA autók. Pontosan a 2008 és a 3008-as, csak Opel logóval.

Idén az új Zafira is "megújult", akkor most a Corsát is jól elcseszték, tiszta 20 éves 206-os Peugeotra hasonlít, nagyon gáz. Jövőre meg full PSA-Prince motorok lesznek... aztamindenit de gáz ez is, ment volna tönkre az egész, mint a Saab, jobban járt volna a világ.

Egyébként, kész csoda a PSA jelenlegi létezése is.

[link]

vagy

[link]

vagy és ez még nem is rég volt 2016

[link]

2019. aug. 4. 02:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul gondolod. A Crossland és a Grandland már teljesen PSA alapokra épült. PSA padlólemez, PSA motorok... GM alapú jelenleg az Astra és az Insignia. Bár nemsokára az Asták is már csak PSA motorokkal rendelhetőek.
2019. aug. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!