Nektek melyik illatosító vállt be?
Én mindenféle parfümös illatosítót kipróbáltam, most is tele a kocsi ilyen parfümös paloma illatosítóval, amit mindig nyomni kell ki és semmi illata. A zacsis paloma szokott illatozni amikor felteszem a belső tükörre, de mihelyt lejebb húzom a zacsit annak is annyi. A kocsimban semmi illat nem marad meg, nem tudom miért.
Próbáld meg a zselés illatosítót, kis tégelyben, zselés bogyók több illatban. Talán az tartósabb, én még nem próbáltam.
Szerintem ebben az is benne van, hogy az ember megszokja egy idő után. Nekem se szokott már feltűnni az illata, de volt már hogy valaki beült a kocsimba és megjegyezte, hogy milyen jó illata van az illatosítónak, én meg semmit nem éreztem. :D
Amúgy az autómhoz van gyári beépített elektromos illatosító, amiben néha patront kell cserélni. Ilyen lengedező illatosítókat már nem használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!