125 2t tapasztalatok napi használatban?
Figyelt kérdés
motorvásárlás elött állok és eddig 125 4t motorokat nézegettem (yama wr, xt, rieju mrt, beta rr) azért is tetszettek meg mert nekem bejön a hangja és még a fogyasztás is kicsi + lehet tartani 90-95 km/h utazó tempót. mostanába pedig egyre többet gondolkozok hogy lehet nekem az gyenge lesz és maradnom kéne a 2t motoroknál. röviden anyi hogy mi a tapasztalatotok 125cc 2t motorokkal ha visszafogottabban megyek mekkora a fogyasztás illetve ha néha meghúzom neki akkor is azért diákmunkás fizetésből tudom-e tankolni, mennyire sűrven kell hengerszettet cserélni és a hideg indítás mennyire nehéz. 50cc röl váltanék mert ez nekem már gyenge2019. jan. 28. 15:06
1/3 anonim válasza:
125-ös, 4:1.05 alatti áttételű váltóval te nem fogsz alacsony fogyasztással 95-ös utazót tartani.
125-ös motornak az utazója ~70 nem 95-100.
2/3 anonim válasza:
Én egy 125-ös sportmotort használtam napi szinten. Tapasztalatom, hogy ha papósan akarnék vele menni, akkor is fogyaszt, mert a rezonátor alacsony fordulatszámon nem növeli elegendő mértékben a töltéscsere hatásfokát, kb kínlódik a motor.
3/3 anonim válasza:
1-es, Hát nem tudom mióta 70 az utazója egy 125 2t nek...
Én 50es supermotom simán tartja a 75-80as utazót, vége pedig 90körül van. Igaz egy kis módosítás van rajta, de a 125 2t simán tart egy 90es utazót!
Amúgy egy Derbi 125 4t szerintem nem lenne rossz választás! Keveset fogyaszt, nyomatékos és az is tartja a 90es utazót simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!