Mi a véleményetek a bernette gépcsaládról? Mik a tapasztalatok? Melyiket érdemes beszerezni? Mindenprogram használatban van?
Nekünk is 55-ös van és szuper ár érték arány, svájci acél alkatrészek, kíváló minőség! Csak ajánlani tudom, egyébként a töbi típus ami drágább az csak több programot tud, meg persze a nagyon drágább való tényleges nagyipari funkcióra!!!
Szerintem otthoni használatra kíváló az 55-ös!
Jah és a bernette és a bernina ugyanaz!!!!Egyazon márkajel!
Én az asszonynak vettem az Oktogonnál szakboltban, tudom ajánlani, segítenek!
A Bernina kiváló svájci márka, érdemes venni, a Bernette a kistestvére hobbi szintre jó. Legjobb ha bemész az említett Varrógépcentrum üzletbe és tanácsot kérsz, nagyon profik, pont olyat fognak ajánlani, ami a pénztárcádhoz és a tudásodhoz való. Nekem ősszel lesz egy nagyon profi Berninám, már előre csorog a nyálam...
A programokból a hímzőseket csak akkor fogod használni, ha már jobban tudsz varrni, különben elég az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!