Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW engine overheated?

BMW engine overheated?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy 520D BMW-t (E60). Kipróbáltam jó volt. Elindultam vele haza, pár kilométer után jött a hiba, majd leállt. Kereskedő szerint eddig nem volt vele semmi... Nem kevés pénzt adtam érte, úgyhogy a negatív hozzászólásokat most hanyagoljuk, mert így is kivagyok... Vasárnap van, csak holnap tudom elvinni/elvitetni szervízbe. Több száz kilométert jöttem érte, haza sem tudok menni.

Itt a kép: [link]

2019. jan. 27. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Túlmelegedett a motor. Mi a kérdés?
2019. jan. 27. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Én sem értem mi a kérdés...

Mindenesetre: [link]

2019. jan. 27. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Megy a hűtőventillátor? Ha igen akkor lehet még levegős a rendszer, eltömődés is, vízpumpa, alacsony hűtővízszint, vízhőfok érzékelő, meg még biztos van pár dolog de ahhoz rá kéne nézni. A lényeg, hogy ne menj vele, megsülhet a motor.
2019. jan. 27. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
És most mit csináljunk? Küldjünk pénzt, menjünk ki érted?
2019. jan. 27. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Vidd vissza ha tudod, mert ez elég rossz omen.
2019. jan. 27. 17:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kereskedést fel kell hívni, vitessék el szervízbe, csináltassák meg, tudtommal vétel után 6 hónapon belül ha előjön valami nagy gebasz, és bizonyítható, hogy már vásárlás előtt fennállt a hiba, akkor a kereskedőnek ki kell fizetni. Valszeg a próbakört is csak azért bírta ki a kocsi, mert hideg van kinn, és nem volt ideje túlmelegedni.
2019. jan. 27. 17:39
 7/11 A kérdező kommentje:

A kérdés az, hogy milyen hibákra számíthatok... Ha nem túl költséges és utána jó lesz, akkor nem érdekel...

A kereskedő szerint jó volt, ha hibát találnak, akkor rákérdez majd a tulajnál...

Elmentem vele a legközelebbi városig (10km). Elsőnek újra előjött a hiba, azután viszont kisebb sebesség mellett nem. Holnap szervíz... A normális válaszokat köszönöm! :)

2019. jan. 27. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem igazán kellene használnod így, mert ha komolyabb gondja lesz, a kereskedő joggal érvelhet majd, hogy nem gondoskodtál egy esetleges nagyobb probléma megelőzéséről.

Sajnos, bármennyire is nehéz, állítsd le addig az autót, amíg a kereskedővel nem tisztázol minden részletet.

2019. jan. 27. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Simán lehet hogy hengerfejes az autó. Jobb ha visszaviszed amíg visszaveszik, mert ez így előbb utóbb pénztemető lesz.
2019. jan. 27. 17:59
 10/11 A kérdező kommentje:
Már nem megyek vele, leraktam, holnap szervíz. Pár km-t mentem, mert autópályán voltam és 10km-re volt a város.
2019. jan. 27. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!