1800 euroért S mercit biztos hogy nem vételeznék:D
ha a diler ennyiért árulja akkor gondold el mennyiért jutott hozzá
Köszi a választ srácok, mindenkinek ment a zöld kéz!
Igen, a rozsdákkal a küszöbökön tisztában voltam, de ugye azt el lehet tüntetni. Nekem a km valósnak tűnik, bár dízel-merci = német autó, sok autópálya, igen.. lehet hogy van abban 600 is.
Na az illesztést is néztem, ugye esztétikailag nagyon csúnya.. tele karccal meg mindennel, elküldtem egyik ismerősömnek aki ezzel foglalkozik, ő 100 ért csinálta volna meg a küszöböknél a rozsda eltüntetést, meg a karcok eltávolítását, fényezést baráti áron. Ugye az illesztésnél is fel van hólyagosodva a festék, meg az a rés.. látszik hogy nem a gyári, és szerintem nem is egy 320 as alkatrész az, hanem egy másik s osztályból lett odatéve..
Kb 300 körül akartam rákölteni, fényezés, minden, de be kell látnom hogy ennyiért s osztályt nem éri meg.
Az meg a másik, hogy ha 580-ért árulja a kereskedő az autót, minimum 200 ezer haszna van rajta, tehát ez egy totálkáros német sz... volt, amit helyrepofozva árulnak. Nem csak hogy csúnya kívülről, de lehet hogy be sem indul... Mindegy. Köszi a sok véleményt, és választ! :)
Egy ilyen mercit 2 millióért is felejts el!
Meg úgy kb. minden mercit amit a 2000-es években gyártottak!!!
100.000 ennek a javítása? Hol élsz te?
Körbe meg van húzva, lóg mindene, rohad.
Ránézésre már romhalmaz. Engedd el nagyon gyorsan. Ezt max el lehet bontani alkatrésznek
Az a 100 ezer lakatolás tudod hogy néz ki? Én is voltam már így.
Elgurulsz vele, lakatos ránéz. Persze, csináltunk már ilyet, egy hónap mulva hozd, 3 nap alatt megvan 100 ezer.
Elviszed, vársz. Majd jön a telefon hogy "Szétszedtük főnök, de alatta is rossz, azt is pótolni kéne, plusz 30 ezer lenne. Mondod oké, mit tudsz csinálni. Majd másnap telefon hogy "főnök nagy baj van, küldök képet, lyukas az alja középen. Azt meg kell csináni, de időpontra van itt egy másik autó vele is kell foglalkoznunk, nem baj ha marad még egy hetet?" És szépen kifizetsz 200 ezer feletti összeget úgy hogy egy hónapig nem is látod az autót.
Persze utána rendben lesz. Nekem is rendben van azóta. De akkor se áll meg annyiban.
Igen sajnos ismerem ezt, hogy nem csak a küszöbnél, hanem az autó alján is jelentkezik a probléma. Néztem pár éve egy Nissant, az kívülről szép volt, mondta a kereskedő hogy csak az alján kezdődik a rozsda.. Megemeltettük, és az egész alja, a kipufogó, minden tiszta rozsda volt, meg a kocsi alja szét volt rohadva.. :(
Baráti áron lett volna 100 ezer, mert egyik gyerekkori barátomnak van egy ilyen vállalkozása, és így lett volna ez a 100. (Kölcsönösen segítünk egymáson régóta, pl az ő fia hozzám jár edzésre, és ingyen edzettem volna 5 hónapig, amíg azt a 100 ezret le nem tudjuk.)
Köszi a válaszokat, biztos hogy nem veszek ilyen autót! Ez egy pénztemető. Inkább maradok egyenlőre a jól bevált H Astrámnál. Abban legalább nincs kismillió km és nem esek ki az alján menet közben:)) Mondjuk nem is olyan a megjelenése mint egy Mercinek, de cserében az elmúlt 1 évben a tankoláson kívül 25 ezret költöttem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!