Egy seat ibiza 800ért roncs, elmegy, normál. Jó, kitűnő állapotú-e?
nem vagyok tisztában az autóárakkal meg márkákkal meg kb semmivel használautók terén de ez az autó tetszik és nem tudom hogy amit 800e körül hirdetnek annál kb mire lehet számítani
ezt úgy értem h pl egy ferrari 1 milláért totálkáros méhtelepre való viszont egy 30 éves lada 1milláért meg tökéletes állapotú karbantartott felújított :)
tehát egy 2006 os seat ibiza 800e forintért milyen kategória
Csak akkor tudod meg, hogy milyen állapotban van, ha megnézed, és tudod is, hogy amit látsz, az jó, avagy rossz...
Nyilván egy "Ferrari egy millióért" már ajánlatnak is komolytalan, de abban nem lehetsz biztos, hogy az egy millióért kínált Lada valóban jó állapotban van, de az már másik szekér (a veterán autózás drága hobbi, ott már eszmei értékek vannak, napi használatra nincs régi Lada, ami érne ennyit)
A lényeg, hogy annyiért már lehet találni vállalható állapotban lévő Ibizát, de nem biztos, hogy nem kell megnézni egy tucat roncsot, és csak a sokadik lesz valóban elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!