Simsonra pitbike blokk?
Üdv!
Felmerült bennem a gondolat, hogy a simson motorkerékpáromra szerelek egy pitbike blokkot.
Láttam, hogy páran már megvalósították.
Kell valamilyem átalakitás a blokk felfogatásához?
Illetve egy 125ccm-es 4 ütemű blokkot milyen valószínűséggel szúr ki a rendőr? És mennyire könnyű ráfogni, hogy 50es?
Szerencsére a fogaskerékkel nem lesz gond, mivel rendelkezik a család esztergagéppel, esztergálni pedig tudok.
17 éves vagyok. Majd megmagyarázom a rendőrnek;-)
Sok szerencsét kívánok az esztergáláshoz, a beépítéshez és főleg a rendőrbácsival való "megmagyarázós" beszélgetéshez!
Bár az a gyanúm, hogy egyik sem fog megvalósulni. ;)
Kedves veterán vas, és egyéb rosszindulatú kommentelők.
Örömmel értesítelek benneteket, hogy a motor majdnem teljesen elkészült, már a tesztkör meg is valósult.
Sikerült betenni a blokkot és az esztergálást is megoldottam, ráadásul a váz módisítása nélkül van bent a blokk.
A rendőrbácsival még sajnos nem volt alkalmam beszélgetni, de idővel az is meg lesz, és írok majd.
Szívből örülünk, hogy örülsz!
Tudod, aki lenyomott pár évet a szakmában, az tökéletesen ismeri ezeket a kifejezéseket:
"majdnem elkészült"
.... vagyis gyakorlatilag nincs kész, nem üzemképes.
"a tesztkör megvalósult"
.... na ez meg azt jelenti, hogy kitoltad a műhelyből, és kétszer körbelihegted vele az udvart. Miután nem bírtad beindítani, visszatoltad.
"módosítás nélkül van benne a blokk"
.....hozzá sem nyúltál a blokkhoz, csak beemelted a vázba. Most ott billeg benne, és agyalsz a felfogatáson.
Eltaláltam? ;)
Köszönöm, de nem érzem annyira fontosnak, hogy magánlevelezést folytassak egy kismotor képzeletbeli átalakításáról.
Különben is, nem egyedül én véleményeztem a ezt a projektet, hanem többed magammal, és Nem szeretném ha bárki is lemaradna a sikeres építés képi megjelenítéséről.
Szóval, ha van valami értékelhető demó, nyugodtan tedd közzé, lássa mindenki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!