Sokan mondják, hogy a Mercik 1995 előtt mások voltak. Mi történt 1995-ben?
Ekkor gyártották a W140-et,és arra is mondják,hogy 1995 előtti még jobb minőségű volt. Amúgy a Bálnát sokan az utolsó igazi Mercedes-nek tartják. Igaz ez szerintetek?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát a bálna pont nem a megbízhatóságáról híres :D
Sima szívó 123-asok, 124-esek, 201-esek kinyírhatatlanok!
"Over-engineered" autók voltak amik sokba kerültek és hiába adtak el belőlük sokat, nem sok haszon volt rajtuk így lejjebb vitték a minőséget amivel enyhén átestek a ló túloldalára.
*sima szívó dízel 123, 124, 201
ez lemaradt bocsi
A mercinél már annyjra lerágitt csont ez az "azok voktak még az igazi mercik" anekdota!Ez kb minden modellváltásnál elhangzott már az elmúlt 40-50évben!
1995környékén egyénként az történ hogy a W124-est váltotta a W210!Ami egyébként tényleg egy utolsó pudva szar volt,de azert a '24-estól sem kell hasra esni!
5-ös!Ezen lehet vitatkozni,hogy szándékos volt-e ez a minőségromlás,vagy egyszerűen csak sok tényező jatszott közbe és zavart be,de az biztos,hogy a W210-el indult a mélyrepülés!Annak is amúgy az volt a legnagyobb baja,hogy rohadt!Mégpedig a vízbázisu festek miatt!Nem teszteltek eleg alaposan es csak kesőbb derült ki hogy egy bizonyos baktériem elszaporik benne es ezert kezdtek pár évesen is már vasoxid fészekké válni ezek a gépek!
6-os egyet értünk!Mert amikor bejött a W140 akkor egyebet sem lehetett hallani csak hogy az egy szar es aW126 volt az igazi,aztán jött a W220,egyebet sem lehetett hallani csak hogy az egy szar es a W140az igazi stb stb......... Ugyhogy mikor valaki úgy kezdi a mondókáját hogy azok voltak még az igazi mercik stb azt nem tudom komolyan venni!
A csúcs az tuti, hogy a 126-os merci volt!
Bár hazánkban nem sok rohangál belőle sajna :(
"nekunk jo a w210es merci.imádom"
Ennyi. Egy nagy baja van, a rozsda, de ha kilakatolod, lefested, lealvázvédőzöd, ugyanolyan jó autó műszakilag is, mint bármelyik más Merci. Tudom, mert láttam W210-et (is) testközelből, nemcsak a netről olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!