Miért lehet hogy nincs semmi alapjárat? Hogy kéne elindulni a hibakereséssel? VW Polo 9N 1.4 Benzin 1995
Megvan a megoldás. Megosztom, hátha másnak is segít.
A fojtószelepet féktisztítóval megtisztítottam és egy lógó testkábel a légszűrő csavarjához visszaraktam. Ez nem vezetett eredményre.
A megoldás a gyújtókábelek cseréje volt. Az elosztó és a trafó közötti kábel osztó felőli végén a kábel szigeteléséből egy látszólag jelentéktelen rész le volt válva, így feltételezem emiatt segített ez az egy kábel cseréje már önmagában. Ettől függetlenül a többi is cserélve lett de már az után hogy újra járt a motor.
A sikeres indításhoz kellett a kábel csere és még egy apróság: kiszedtem a gyertyákat és gáz nélkül picit indítóztam, hogy a hengerbe került többlet benzin kiszellőzzön. Ez után gyertya vissza és már járt is a motor szépen.
Az első kb 10 km-en néha meg-meg torpant, gondoltam meg kell tisztítani az egyik láthatóan lerakódásos osztó csatlakozót, de aztán egyelőre úgy fest tisztítás nélkül is megoldódott ez a dolog is. Azért lehet fog még kapni egy kis kontakt tisztító sprét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!