Aki Angliában jogsizott, az miből és hogyan tanult a KRESZ vizsgára?
Ki mertem írni a kérdést, mert régebben is láttam kérdéseket az angliai jogsizásról, szóval hátha akad válasz.
Ha van itt olyan aki kint jogsizott, az segítene ajánlani könyvet, vagy bármi online linket/appot ami segített neki az elméletinél? (Vagy van olyan egyféle forrás, ami mindent tartalmaz ami előfordulhat az elméletin? Szóval csak 1 helyről tanulok, nem tudom van-e ilyen)
Illetve mégegy kérdés. Amikor időpontot foglalok és megyek az elméletire, oda csak a tanulójogsim kell vinni? Mert egy ismerősöm valami olyasmit mondott, hogy kell szerezzek egy igazolópapírt, ami mutatja hogy van-e hibapontom vagy bármi...
Ha lesz válasz, azt köszönöm
Időpont ma 17:38
Nem így van. Vannak helyzetek amikor elég, hogy ott rontasz, és már bukta is.
Studentroom-on olvastam:
"the multiple choice is a piece of piss.
its like IT IZ RAININ WUT DO U DO:
A) GO FASTER 2 GET HOME SO U CAN GET UR WASHIN IN
B) SOUND UR HORN CONTINUOUSLY SO PPL NO DAT U R DER
C) STOP DA CAR ITZ NOT SAFE 2 DRIVE!!!
D) PUT UR WINDSCREEN WIPERZ ON"
Tényleg ilyen lenne?😅
Valaki azt mondja a teszt előtt tanult össz-vissz 5 órát és átment. Akkor foglaljam is le az időpontot minél előbb? Én úgy terveztem, hogy minimum 2 hónapot tanulom a KRESZ-t, hogy biztos legyen elsőre is.
"Tényleg ilyen lenne?"
Igen, nagyjából ilyen. Persze nem ilyen amerikai gettó-angollal írva, de tényleg hasonló kérdések vannak, és nem olyanok mint otthon, ahol még a kérdést se egyszerű felfoni a jogszabályszerű megfogalmazás miatt. Egyszer menj át könyvön, nézz át minden kérdést és választ. Bőven elég lesz.
Nem tudom milyen könyvet néztél, de az enyémben csak az autósoknak való volt benne. Én konkrétan ebből tanultam. Neked is erre van szükséged:
#15 Én a 2019-es official highway code-ot rendeltem meg, az mellé kaptam egy CD-t is, azon is van minden. Elméleti teszt, a videós hazard klikkelős rész (rengeteg videóval), KRESZ táblák stb. Ahogy utána olvastam ennek is jónak kell lennie:
Hát uhm.. 😅😅
Végül feladtam az egésszel, neki sem kezdtem. Hónapokig könyörögtem a jogsis családtagoknak akiknek autójuk is van, de maximum csak a sarki kisboltig jutottunk el meg vissza, ami kemény 250 méter. Úgy döntöttem nem könyörgök, gyűjtöm a pénzt, és ha meg lesz annyi, akkor majd elmegyek rendes oktatóhoz.
Az elméletet addig nem akarom megcsinálni, mert ugye az 2 év után elévül.. És milyen jó hogy nem is csináltam meg, mert már csak 1 évem lenne összegyűjteni a pénzt, plusz most a vírus miatt is csúsznék, mert nem lehetne órákat venni.
Szóval eléveltem.
Sajnálattal hallom, kérdező :(
Két év múlva is megkérdezem, hátha addigra összejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!