A három A betűs kereskedėst tėnyleg jobb elkerülni?
Igen, eladóként sem érdemes velük foglalkozni, illetve ha neked mindegy, hogy mennyit kapsz az autódért, akkor hajrá.
Telefonban mindent megígérnek, de személyesen már a közelében sincs a valós ajánlat a korábbitól.
Ha van egy kis eszed kerülöd őket mint a pestist. Egy lehúzós szemét banda akik hülyének néznek és még törvénytelen is amit csinálnak.
Szóval kerüld őket, én megérteni sem tudom hogy van annak a moslék cégnek létjogosultsága és helye az országban. És miért nem gyújtották már fel az egész telephelyet...
Eladóként nem feltétlenül.
Ismerősöm adott el nekik autót. Az ár nagyon jó volt, amit kaptak érte. Viszont a rengeteg totalcar-os cikkben leírt sz/patáson végig kellett menniük (forgalmit elveszik, órákig várakozás, amikor lelépnél, valami kifogással ott tartanak). Ettől függetlenül én sem mennék oda, előbb adnám el valami félcigány neppernek, mint ezeknek a r/hadékoknak.
hát nemtom. Én elakartam adni az autómat. Irányár 2.000.000ft volt. (2009-es Lancer) Az AAA 1.300.000!!!!! FT-ért akarta elvinni... Még a többi nepper is 1.400-500.000-at ajánlott....
Cserébe úgyvoltam vele h kapják be mindannyian... Igazolhatóan megnézettem hogy milyen motorikus bajai lesznek (mindenre gondolok olajcserétől kezdve), és akárhogy számoltam az kevés.
Végül 1.800.000-ért elvitte egy magánszemély...
Azt tudni kell, hogy a jelzett cégben sok az eltartott, tehát kell a hatalmas haszonkulcs...ez teljesen normális. Aki hajlandó ebben a játékban résztvenni, annak ott a helye.
Amúgy bőven megélnek, mert amíg lócitrom akad, addig veréb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!