Milyen autót vennétek százezer forintért?
Amit linkeltél az egy 27 éves autó lejárt műszakival. Valsz a jelenlegi tulaj nem azért nem vitte el műszakira, mert csont nélkül átmenne rajta. Az átírás + felkészítés műszaki + műszaki simán lenne még 100 ezer és a megbízhatótól még mindig távol lesz.
Ennyi pénzért a leírtaknak megfelelő autó nincs.
Ha már mindenképp ennyiért kéne autót vennem vennék egy swiftet, az legalább egyszerű, igénytelen és fillérekért van alkatrész
Százasért? Ugye ez vicc?
Ennyi pénzért azt viszed amit kapsz.
1300-as kocka láda vegyesben 6,5 liter / 100 km, 100-120 közötti országúti tempóval ötödikben. 1500-ös kocka láda 7,5 liter ugyanúgy vegyesben 100-120-közötti tempóval országúton. Ez egy emberrel és egy utassal értendő. Megpakolva összehozza a 9-10-et is, de nem málhásnak használja az átlag ember a kocsit.
Volt olyan barátom aki azt a ládát, ami alattam elment 6,5-ből, ő elvitte 14-18 literből, ja, hogy kitaposta a szemét, az más kérdés, hát igen. Nem mindegy, mekkora az a bizonyos féltégla....
Amúgy az általad megadott feltételekkel nagyon kicsi az esélye, hogy kifogj ezeknek megfelelő járművet.
Amúgy a ládákat sokan szidják. Nekem is volt négy is. Mindegyik kirohadt alólam. De a motorjuk a világból kiment. Egyszer sem hagyott cserben.
Hali.
Vagy ezt esetleg? Astra dízel kombi hibás önindítóval, áprilisig mùszakival. 70 ezer Forintért. 100 ezerből a papírok is megvannak, és tankoltam is bele. Majd a dombra állok, hogy beguruljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!