Most, hogy a Ford piacra dob Európában egy jó méterű (full size) Suvot, a többi tömegmárka is követni dogja?
Nekem nagyon tetszenek az ilyen Suvok.
Az európai piacról hiányoznak a Full size Suvok, persze nem a dinoszaurusz Escalede meg a hasonlók, de egy 5 méteres Suv kellene már végre.
Meg is tudom indokolni,hogy miért van értelme az ilyen méretű Suv kategóriának.
-Ezek 7 ülésesek,viszont a 3. sor nem "gyerekülésekből" áll,hanem teljes értékű ülésekből - autó, mint egyterű funkció pipa
-A 3. üléssor lehajtva órási csomagteret biztosít, plusz az 5 ajtós karosszéria miatt annyi minden belefér, mint egy nagy kombiba.
-Az összkerékhajtás szintén hasznos tud lenni
-Sokkal jobban néz ki, sokkal stílusosabb a Suv, mint egy egyterű.
Európai márka is csinál ekkora Suvot, mint például Audi Q7, Mercedes GLS.De ezek drágák.
Jelenleg egy Cherokeem van, de ez a Ford megjelenik és lesz hozzá normális dízelmotor, akkor elgondolkodok a lecserélésén.
Viszont várom az európai márkák reakcióját, az olyanokét, mint Opel, Renault, Skoda,Peugeot.Ugyanis, ők a Ford konkurensei.
"Európai márka is csinál ekkora Suvot, mint például Audi Q7, Mercedes GLS.De ezek drágák."
Nyugodj meg, amennyiben behozzák Európába ezt a modellt (nem fogják, mert annyira szűk az ilyenre az igény), akkor ez sem lesz olcsó. Gondolod, hogy majd egy Kuga+1-2 millióért árulnák? Ugyan már!
Ahogy a Mustang, ez is 12-13 milliótól indulna minimum, de valószínűleg a 15 millió körüli ár lenne a reális.
Hát nem tudom, annak idején ez:
legalább még terepjárónak számított.
Az új sem inkább SUV a termete végett, hanem inkább telekjáró, ami nem sok mindenre jó.
Nem hinném, hogy hirtelen minden autógyártó bevadulna ettől, és ontani kezdené a saját telekjáróját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!