Fiat Doblo 1,3 JTD dobozos alkalmas áruszállításra?
Nyilván arra készült persze.
Szerszámok és néha anyagszállításra használnám. max 400-500kg plusz súlyra gondolok. Nem kevés az 1,3as motor?
Nekünk is ilyenek vannak (opel márkajelzéssel). Szerencsére nem sok holmit viszünk vele (max. 100-200 kg), mert már így is nagyon szenvednek. Emelkedőn alig lehet vele elindulni, főleg ha megy a klíma.
Autópályán borzalmas a fogyasztása, mivel 130-nál majdnem 4000-et forog a kis szerencsétlen.
Alkalmas minden további nélkül csak kellemetlen vele menni megpakolva. Sokkal erősebb motorral kellene ilyen célra használni... ezek azoknak jók, akik ilyen upc szerelők/futárok stb stb
Ellenben a motorja nagyon jó: nekem ugyanilyen motorral ellátott grande punto van és elégedett vagyok vele. Kell rá költeni és itt a kötelezőkre gondolok, de cserébe soha nem hagyott az út szélén, ráadásul én gyűrűm az autópályán is 150 körüli tempóval. Amire viszont számítani kell, hogy idővel a rossz utak ki fogják készíteni az elektromos berendezéseket, illetve a folyamatos rázkódás a finom műszereket. Néhány évesnél nem hiszem hogy ezt még lehet tapasztalni, na de az enyém 12 évesen már érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!