Miért nem bír húzni az autó?
Passat 1,9TDI , 99-es évjárat
Ez idáig semmi bajom nem volt vele, de ha rátaposok, vagy próbálom huzatni akkor gyengén fulladozik, nem bír húzni, csökken a teljesítménye, mint ha 3 klíma lenne bekapcsolva.D
Mindig rendesen van szervizelve, OMV töltőállomáson van tankolva, a fogyasztása is kiválló, gyújtásnál szépen beröffen a motor, csak ez a teljesítménycsökkenés a gond, nem rángat semmi. Halottam valami turbóregulátorról, talán az lenne elromolva? Nem igazán értek annyira az autóhoz.-)
De ha a turbó megrepedhetett, akkor a teljesítmény csökkenésen kívül, milyen előjele lenne még? Füstölne?
Még nem füstöl, szépen megyen.D
talán az első turbó-okoló vagyok
a haldokló, hibás turbó jele lehet masszív fekete kormozó füst, de nem feltétlenül jelentkezik a füstokádás turbóhiba esetén
Kösz a válaszokat!-)
Nem füstöl szépen megyen.
A haver azt mondja, talán a turbó regulátor van meghalva, mert már régen nem bírja kihúzni a 150-et és hirtelen lefokozza a teljesítményt, szerintE ez, de muszáj lesz mennem a szervizbe.
A turbó regulátor javítása kb. 150000 rongy, attól függ hogy mi van benne elkopva csapágy stb.-)
Első vagyok!
Jól van na, én eddig csak fűnyírót szereltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!