Autópályára, nagyobb utazásokra és városi közlekedésre is egyaránt jó választás lenne Suzuki Swift?
Minden karbantartott autó kibírja a hosszabb utazásokat.
Nekem sedan om van voltam vele már székelyföldtől az alpokig mindenfelé
Sosem volt vele gond.
1.6 os országuton 6 litert fogyaszt, és mint írtam sose volt semmi baj vele
Megbítható kisautó, ha nincs elhanyagolva!
Troll Tomi nevű felhasználó válasza:
Minden karbantartott autó kibírja a hosszabb utazásokat.
Nekem sedan om van voltam vele már székelyföldtől az alpokig mindenfelé
Sosem volt vele gond.
1.6 os országuton 6 litert fogyaszt, és mint írtam sose volt semmi baj vele
Megbítható kisautó, ha nincs elhanyagolva!
Várd ki a végét mielőtt ilyen nonszensz dolgot állítasz. Gondolom felétek nem működik a fizika meg a kémia. Felétek nem öregszenek az anyagok. Idővel nem kopnak a dolgok, nem repedeznek ki a csövek.
Szerintem vegyél nyugodtan, javításra is max töredékét fogod kifizetni mint bármilyen más hasonló korú autónál.
Húgomnak 2001es Swiftje van és néha azzal járok én is. Szeretem mert egyszerű mint a faek.
Albániába meg nyugodtan elmehetsz vele, ott aztán európai szemmel kb ingyen van a szerviz.
Én 2003as Poloval voltam lenn ősszel Albániában. Az utak nem rosszabbak mint itthon, mindenki segítőkész és amikor elszállt a kuplung az autóban, a teljes költségem alacsonyabb volt mint itthon csak az alkatrész.
Utólag hálás vagyok hogy ott adta meg magát és nem Ausztriában ahol a javítás munkadija háromszor annyi lett volna mint az új alkatrész :D
Menjel nyugodtan vele csak ne nyugatra. Olcsó egyszerű autó a legalkalmasabb arra hogy bejard a Balkánt és kelet Európát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!