Mennyiert lehet egy jo robogot vasarolni? Es milyeneket ajanlanatok?
nagyon szeretnek robogot magamnak mar :) es ezert kerdezem a velemenyeteket hogy milyet valasszak, melyek a legjobbak?
mit kell figyelembe venni egy moci valasztasanal?
nagyon koszi az otleteket:)
de en am csaj vagyok szoval nem valami nagy allatot szeretnek :D
de azert mennyen rendesen az a lenyeg. de ez a szo megfogott hogy elpusztithatatlan :D
akkor ne Hondát jó ? mert azzal sok gond lessz ha épp elromlott valami. Először is mennyire fontos neked a telyesitmény ? jogsi van ? gond lenne a rendszám ? én inkább valami négyütemüt ajánlanék, például Yamaha Cygnus, Piaggo Fly meg ilyesmi. Annyival jobb, ha rendbe rakod, 25- 30000 km-ert elmegy a motor. És több nyomaték van a 125 köbcentibe mint a 49 be, barátnődnek is kedve támad motorozni hát mehettek nyugodtan.
Ha mégis kisrobogót szeretnél, akkor nem vitás Malaguti F12, alkatrészt a sarki kukába is kapsz, a fékek kitűnőek, alacsony a sújpont, nagyon stabil, ugyanez mondható el az újabb típusu Yamaha Jog R / RR - ről.
Minden képp jól nézd meg mit választassz.
Nekem Malaguti F12-esem van és bátran merem ajánlani bárkinek.
80-at megy, nagy a sisaktartója, kényelmes az ülése, van lábtér és szerintem több F12 van mint jog, legalábbis én többet láttam már.
100-130ezerért már lehet kapni.
Egy jog 50-100ezer de azok kicsik, az újabbak meg ritkák és azok meg 150.000 alatt nem nagyon vannak.
hat elegge fontos a sebesseg,igen mert szeretek szaguldozni mar amennyire lehet :)
de nagyon koszonom,igazan hasznos valaszok!
es hany kilot bir el ez a motor?es mennyi a max sebesseg?
10:04nek igaza van
Az enyémbe MHR Team 2 van.
Kicsit megy:)
:D koszi fiuk...(lanyok?) :))
komolyan sokat segitettetek :D
foleg az az ,,igazi csajos moci" tetszett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!