Swift 2005 csere BMW e46 2003 kombira megéri?
A 3-as bmw pont nem nagyobb mint a suzuki.
Nyilván ő is bele unt már hogy mindíg van rajta cserélgetni való.
Szia! Hát.. gyanús ez nekem :)
Gyakorlatilag itt a 2 szélső véglet van szembeállítva, mert a swift az amiről "legenda járja", hogy fillérekből fenntartható, meg az olajcserén kívül csak tankolni kell és örök élet + 1 nap, valamint ha valami elromlik benne, akkor is a szerelő leakasztja a polcról, és itt filléres összegekről beszélünk..
Míg a BMW, nem csak az e 46, hanem sajnos szinte az összesre mondhatni hogy drága alkatrészek, drága fenntartási költség, nagyon sokat eszik, és sűrűn van valami ami elromlik. (ugye sok extra = sok elromlási lehetőség)
Kérdezném én, hogy az ülésfűtésnek mi értelme, hogy hidegben nem megy, csak melegben? Ez ugyanolyan mint hogy a klíma nyáron nem jó, csak télen -20 fokban.. Tehát akkor ki lehet mondani bátran, hogy az ülésfűtés nem működik. Meg kitudja még hogy mi nem.. Ha logikusan belegondolok az ő helyzetébe: Nekem van egy patika állapotú remek BMW-m, amin mindent kicseréltem már szinte, de akkor miért válnék meg tőle? Hisz egy csomó pénzt beletettem, mi lenne nekem abban az üzlet, hogy egy második generációs Swiftre elcseréljem?
Személyes véleményem szerint ne menj bele, mert míg Swifttel nem volt gond, meg mint írtad is szereted, ne aggódj, a BMW-vel lesznek gondok :)
Mondom ezt x éves kereskedői tapasztalattal, ahol néhány ilyen típus átment már a kezem közt.
De a végső döntés a tied, de gondold át mégegyszer, alaposan. Nehogy belefuss, és ott kapálózz majd hogy el akarod adni.
Még egy ötlet: Írjatok kölcsönadásit mindketten, és próbáljátok ki életvitelszerűen x ideig a másik kocsiját. Mittudomén egy hét, 2 hét, és annyi idő alatt te is rájössz hogy milyen a bmw, kell e neked ez az autó, vagy maradsz a swiftnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!