Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Véletlenül kimostam az egyik...

Véletlenül kimostam az egyik kulcsot, Mit tudok csinálni? Nem nyitja az autót, várni kell amíg kiszáradt vagy menni az Audihoz? (2014es modell)

Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Szinte 100% hogy vége a kulcsnak. Nem azért mert vízbe esett, hanem mert elem volt benne, és rövidre zárta.

Szerintem 50-60 ezerből megúszhatód.

2019. jan. 8. 04:07
 12/18 anonim ***** válasza:

a víz nem rövidzár, még ha mosószeres, akkor sem.

van rá esély, hogy szárítás és elemcsere után működni fog.

2019. jan. 8. 07:54
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Siman lehet, hogy egy elemcsere megoldja, az meg nem egy nagy tetel, filleres dolog
2019. jan. 8. 10:09
 14/18 anonim ***** válasza:

13-as. Szerintem is ez lesz a vége. De az hogy mennyire filléres attól is függ hogy elemes vagy aksis a kulcs.

Sajnos sokszor az aksit beforrasztják. Ráadádul nem is olyan módon hogy otthon egy forrasztóval meg tudod csinálni, hanem bonyolult az egész.

2019. jan. 8. 10:46
 15/18 anonim válasza:
Hátha valaki erre téved még. Tegnap én is kimostam véletlen 1,5 órás 40 fokos programon a slusszkulcsomat 🙄 szétszedtem, feltettem a radiátorra megsgáradni, pont volt itthon olyan elemünk, reggelre működött újra 😀
2019. szept. 10. 11:45
 16/18 anonim válasza:
Véletlenül én is kimostam 40 fokon az I3-as BMW kulcsát, miután észrevettem, hogy ott figyelt a lejárt mosógép ajtajában, gyorsan szétszedtem ki az elemet és másfél napig hagytam száradni, egy zacskó rizs tetejét szétszedve, azért a tetején, hogy a rizs ne koszolja be a belsejét. Sima szobahőmérsékleten szárítsátok, fontos, hogy napra, radiátorra ne tegyétek rá, mert csak árt neki. Elmondtam pár imát és vettem bele új elemet és hál istennek nekem működik.
2020. júl. 8. 16:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Én egyszer bevittem a tengerbe, utána kinn hagytam a napon száradni 1 órát és minden probléma nélkül működött.

Szóval szerintem először próbáld meg ezt:

- szedd szét

- hagyd száradni 1-2 órát

- cserélj benne gombelemet

Ha ezután sem nyílik, akkor marad a manuális nyitás, az Audinál a kulcs nélküli kulcsokban is van rejtett kulcs, a tartó oldalán van két pöcök amit oldalt be kell nyomni és ki lehet húzni.

Típustól függően lehet, hogy az autó riasztózni fog egyből ahogy kinyitottad.

2020. júl. 8. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy most látom hogy szépen necrózzuk fel a threadet. :D
2020. júl. 8. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!