Legális-e a csomagtartóm fedelére belülre tükröt tennem?
Ugyanis utálom a mögöttem jövő g3tsziket akik szétvakítják a fejem és meg akarom szivatni őket.
A csomagtartóm derékszögig felnyílik.
A csomagtartó tetejéra belül egy tükör van felrakva.
vagyis visszatükrözi a getszi szemébe a saját xenonLED vakítós parasztságát.
Ennek a nyitását és csukását meg tudom oldani gombnyomásra.
Eredetileg reflektort akartam, de nem legális hátra világítani fehér fénnyel.
nekem is nagyon bejött az a kis képsorozat amin ez van. Sokszor jól esne ha ilyen lenne az autómba :)
De ez csak a bennem lévő kisördög fantáziája,akit nem érdekel,hogy emiatt majd valamire felkenődik a mögöttem jövő miután simán elvakítom. Szóval nem tenném,kép poénnak viszont jó
Derékszögben felnyílik... aham... álló helyben. De menet közben? Menetszél, valami dereng?
Még valami: a középsőm tükrön az a kis pöcök azért van, hogy ilyenkor lebillentsed a tükröt, és nem fog vakítani.
Én is gondoloztam ilyesmin. Arra jutottam, hoy belső rolós árnyékolót teszek a hátsóbszélvédőre és aluszalaggal képzek a lamellákon tükröződő bevonatot.
Meg nem valósítottam, mert rájöttem, hogy a középső tükör sötétíthető a szélsők pedig beállíthatók úgy, hogy a pont mögöttem jövő vakítását kitakarja. Ennyi nekem már elég. Persze kvaanyázni így is szoktam, de abba senki nem hal bele.
rendben, nem csinálom meg.
de az ötlettel eljátszani jó volt.
Ellenben a szembejövő világítótoronylámpás getszikkel mit lehet csinálni?
Semmit!Lehetőleg kerülni kell a tekinteteddel a fényszórójuk fényét!Esetleg az az éjszekai vezetést segitő szinezett plexi amit a napelenzőre lehet csiptetni segithet valamit!
Azt hogy büntiböl ráhúzod a reflektort,nem javaslom,mert ha vaksit csinálsz belőle és frontálisan neked jön az fájni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!