Melyik a jobb márka? a citroen vagy a peugeot?
21-08-vagyok
Ha választanom kellene akkor Citroenből csakis a Picasso-t venném meg..
ha az nincs akkor peugeot...De előbb a Picasso...
kérdésben a válasz
mindkettő gyár a PSA konszern tagja, minden termékük kvázi közös, csak a logó más.
közös motorok, közös padlólemezek, közös beszállítók.
nincs olyan, hogy melyik a jobb. nézegethetsz statisztikákat, hogy melyik romlott el gyakrabban, amennyire tudom, a peugeotokkal több baj van, de ez szinte csak a véletlen műve, mivel minden lényeges alkatrész közös a citroennel.
az viszont tény, hogy nem áll a PSA konszern a legjobban a minőséggel. nem a kárpitok, belső borítások minőségét értem ezalatt, hanem a motorok és elektronikák minőségét. főleg az elektronikákét. horror. de ha érdekel, hogy mik romlanak el, akkor olvasd el a véleményeket a Totalcar Népítéletben. ami elromolhat, az el is romlik. azt meg ott leírják az emberek.
Ismerősöm dolgozott egy rövid ideig Peugeot gyárban.
Utálta őket..Annyira lehetetlen pici szar helyekre van bezsúfolva minden, hogy egy izzócseréhez a fél motort ki kell bányászni :D
Amúgy kb 6-8 ismerősömnek van Citroenje.
Abból csak egyikük szereti, az összes többit otthagyta már az út szélén :D
kb 2005-ig szart gyártottak, de az utóbbi időben sokat fejlődtek...6 éve "kaptunk" (cégautó) egy 2.0 HDi "kis307"-est. annak minden gondja volt, lámpák nem égtek, ülésfűtés kigyulladt...3 éve viszont egy kombi 307-est "kaptunk", ami nagyon bevált, és semmi gond nem volt eddig még vele...
A motorja mindkettőnek nagyon erős, megbízható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!