Mennyibe kerül jelenleg a legolcsóbb 5mp alatt 100-ra gyorsuló gyári használtautó?
Melyik az az autó jelenleg, amit a legolcsóbb átlagáron lehet megkapni, és 0-100 as gyorsulása 5.0 másodperc alatti?
Hiába a lóerő, nem mindig függ össze.
Várnám az ötleteket, tippeket!
5 mp alatt, és legolcsóbb átlagár? ezek így nem illenek össze.
Itt nincs, talán a Lajtán túl.
Crx gyárilag közelében sincs. Nem a felhúzottak érdekelnek, aminek a turbónyomását feltolják 2 bár fölé, aztán 2 gyorsulás után széthullik.
A porsche 996-nak utána néztem gyári 5,7 es gyorsulás volt megadva neki fénykorában.
Nem rossz, de nincs 5.0 alatt.
Legolcsóbb átlagárat úgy értettem, hogy attól mert van fent esetleg egy kamu hirdetes egy regebbi ferrarirol 8 millaert, attol meg a masodik talalat mar 15 milla, akkor ne a 8-at celozzuk meg...
Es igenis osszefugg! Attol mert sulyos milliokrol van szo, meg ebben a kategoriaban is van legolcsobb, viszonyitaskepp a tobbihez kepest.
Sajnos be lett nézve vagy rosszul tették ki, de a Porsche gyári katalógusában a 996-os manuális váltóval 0-100km gyorsulás 5.0sec.
Nem mértem, de vezettem több ilyet, illetve olyat is, aminek a gyárija 5,7 (pl 964-es széria) és a 996 érezhetően jobban húzott.
Üdvözlettel a Porsche Club Pannonia első elnöke.
Ezek jutnak most eszembe:
Audi S5 (4.2 354 LE) 4.200.000-től indul, 5.1 sec.
Audi S8 (5.2 450 LE) 4.000.000-tól, ugyancsak 5.1 sec.
Mercedes S600 (2002 utániak) 4.000.000-tól, 4.8 sec.
V12-es S klass mercik 2003 körüliek 4M+-tól kezdődnek.
A 368 KW-os motor gyári specifikációja szerint 0-100 4,8s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!