Gyári lehet a xenon?
Sziasztok.
Nem rég vásároltam egy autót,1999-es évjáratú.
Xenon fényszóró van benne,nem tűnik utolagosan beszereltnek.
Viszont nincs lámpamosó,és automata fényszóró magasságállítás,ami tudom,hogy kötelező ehhez a rendszerhez.
Egy ismerősöm azt mondta,hogy 1999-ben még nem voltak kötelezőek ezek a kiegészítő felszereltségek a xenonhoz,ez így igaz lehet,és valószínű,hogy gyári?
Az autód adatait márka/típus/évjárat/ccm, kb. annyi ideig tartott volna beütni a google keresőbe, mint ezt a kérdést ide bepötyögni.
Itt most az egymásnak ellentmondó "úgy tudom-azt hallottam" jellegű válaszokra várhatsz, ott pedig azonnal megtalálod a gyári felszereltségre vonatkozó hivatalos adatokat.
Mire is vársz? ;)
Szintén 99-es xenonos autóm van, gyári.
Lámpamosó és automata szintező is van benne. Ez kötelező volt már régen is szerintem.
Milyen autó pontosan?
Szintén 99-es xenonos autóm van, gyári.
Lámpamosó és automata szintező is van benne. Ez kötelező volt már régen is szerintem.
Milyen autó pontosan?
3. vagyok és az enyém is A4, csak dízel.
Ismerem a típust, 100% hogy kéne legyen mosónak és szintezőnek.
A szintező első szenzora a bal első lengőkarnál van, a hátsó a hátsó híd közepénél. A vezérlője a hátsó ülés alatt.
A mosó a lökhárítóban van. Az ablakmosó tartály ezeknél nagyobb, mint a nem mosósoknál. A vezérlése úgy működik hogy kb minden 5. szélvédőmosásra jut egy lámpamosás. Az ablaktörlő reléje vezérli.
A lámpa is más. Kívülről nem látszódik, de a foncsora teljesen más alakú, a foglalata is d2s, nem pedig h7. A trafó a lámpa aljában van gyárilag. A helyzetjelző izzó is gyárilag 6 Wattos (h6w), a halogéneseké 5 Watt (w5w).
Remélem nem hagytam ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!