Az "angel eyes" milyen fény (pozíció vagy rövid) és ha a gyári mazda 3 xenont fehérebbé akarom alakítani akkor elég kicserélni az égőt?
Aki nem értené:
Az "Angel Eyes" fényszórót ugyebár utólag is be lehet szereltetni.Arra vagyok kíváncsi,hogy ezt az autó pozició fénye lesz vagy a rövid fény vagy esetleg a hosszú.
A kérdés második része,hogy a mazda 3-ban a gyári xenon nem az a hideg fehér színű hanem inkább az a sárgás fény.Ha én is ilyen fehér fényt akarok akkor csak az égőt kell kicserélni vagy kell vásároljak egy egész xenon kit-et.
Remélem ,hogy így érthetőbb :)
hogy ezt az autó pozició fénye lesz vagy a rövid fény vagy esetleg a hosszú.
ezt még mindig nem értem, az angel eyes lámpában van helyzetjelző, tompított, és reflektor.
Ha csak a két karikára gondolsz, azok max helyzetjelző, vagy dísz funkciót töltenek be.
Igen, a karika helyzetjelző lesz.
Ha meg sárgás fényű a gyári lámpa, akkor nem xenon, csak projektoros halogén. Be lehet szerelni egy xenon szettet, egy fokkal kulturáltabb, mintha foncsoros lámpába tennéd, de a vetítési képe nem biztos, hogy jó lesz.
Állj a falhoz, és nézd meg:
Ha DOT, örülsz, ha ECE, akkor nem bántod.
Vagy ha komolyabb összeget költenél rá, akkor inkább cseréld le a projektort egy Morimoto Mini H1-re, azzal biztos jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!