Aki tuningolt már e46-ot vagy úgy gondolja tudna segíteni írna privátot?
Miért nem írod le mi a kérdés?
Lehet, hogy nem E46-ot, de vagyunk itt páran akik tuningolunk/tuningoltunk. Optika a legegyszerűbb, aki kicsit jártas valószínűleg tud segíteni
Nos, próbálom tételesen:
- ültetés, papírozni kell. Elég macerás, de nem vészes, én állítható szettet papíroztam le a nyáron. "Elég a tuning autók zaklatásából" facebook csoportban megtalálod a leírást, számolj rá kb 150.000 Ft-ot az alkatrészek ára felett. Érdemes megcsinálni, mert legkönnyebb kiszúrni a rendőrnek és büntetni érte.
- szélesítés, nem tudom mennyit és milyen módon akarsz 1-2 cm-es peremezést kutya nem veszi észre
- nyomtávszélesítés, lásd az ültetést, de én feleslegesnek tartom, megfelelő ET számú felnivel operálnék csak
- 18" simán elfér alatta, ET számot és szélességet kell figyelni, erre BMW forumon fognak tudni válaszolni, hol vannak pontosan a határok.
- M-es lökhárítókkal elvileg nincs gond, felrakod és kész
- lámpák E jelesek legyenek és be lehet szerelni minden további nélkül
- fújás, nem tudom milyen áron számoltad, de tegyél hozzá, én csak akkor fújatnám, ha rohad, kasztnis munka is van vele, egyébként fólia
E46-hoz már mindenhol árulnak alkatrészt. devil mellett pl. RS tuningnál is, de lámpák vannak Tuning-Tec-nél és még számtalan helyen, kis időt rá kell szánni a google-re, sokszor Németországból könnyebb beszerezni dolgokat.
Papírozáshoz még egy tanács. Először azokat építsd be, amit papírozni akarsz/kell/muszáj stb. Úgy vidd az NKH-hoz és csak utána rakd be ami nem papírköteles, mert csak felesleges szívózást fogsz kapni.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!