Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit értenek azalatt az emberek...

Mit értenek azalatt az emberek, hogy "csapatós" autó?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom fiatalabbaktól, hogy mennek csapatni a 20 éves verdákkal meg ilyenek. Ezt hogy értik pontosan? Driftelgetnek meg ilyesmi? Mégis hogyan, meg hol? Az utak nem erre vannak kitalálva, balesetveszélyes másokra nézve is. Mondom ezt úgy, hogy engem is kifejezetten érdekelnek az autók.

2019. jan. 2. 00:30
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem kérdezed meg azokat akiktől hallod?:D
2019. jan. 2. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen csak külön erre a célra kijelölt, forgalomtól elzárt magánterületen csinálják.
2019. jan. 2. 01:37
 3/7 anonim ***** válasza:
4%
Utóbbi években elterjedt hülyeség, igazából csak magyarázkodás, vagy nem is tudom. Ezzel a csapatás nevű dologgal próbálják megmagyarázni a Ladákkal, 316-os BMW-kel, és hasonló gyenge hátsókerekes autókkal való kínlódást, vagy nem is tudom minek nevezzem azt, mikor ezeket próbálják keresztbe állítani. Az is egy magyarázat, hogy majd mikor jön a nagy hó, megmutatják, a jellemző inkább az, hogy ki sem tudnak állni az 5 cm-s hóból a 316-os BMW-vel, most decemberben is mikor volt havazás, segítettem kitolni az egyiket az udvarról, a másikat meg egy kb 0,5%-os emelkedős utcából húztam ki a quattro Audimmal :))
2019. jan. 2. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a hegyoldalra a földútra jártunk csapatni. Nem is a kocsi a fontos, hanem a társaság.
2019. jan. 2. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem driftelnek, csak "csapatják".

Tulajdonképpen csak egy átlag kifejezés ami nem feltétlenül jelent mögöttes tartalmat. De ha körvonalazni kellene akkor "lendületes vezetéstől" kezdve az őrült gyorshajtásig bármi lehet.

[link]

Én munkára szoktam használni, hogy csapassuk, azaz essünk neki és csináljuk, ne tököljünk.

Vagy ha megyünk valahová, akkor is csapassuk, azaz induljunk el, ne pazaroljuk az időt, siessünk.

2019. jan. 2. 09:09
 6/7 anonim ***** válasza:

#3 Oszt nyárigumi volt rajtuk? Úgy egyszerű. BMW-m van, igaz, nem a 20 éves kategória, hanem egy F30. Új téligumival nem csúszkál semerre, csak ha akarom. Egyszerűen azért csúszkálok hóban, mert a hátsó gumijaim darabja 100 ezer forint, nem azért, mert a 200+ paci nem forgatná el őket. Szárazon hamar elfogyna. De szidni kell a BMW-t már megint... Én pl. az Audit is szeretem, akkor szentségtörő vagyok?

Én télre egy "sz*r" Ladát, vagy 316-ot is elfogadnék, nincs annál nagyobb buli.

A csapatáson nem feltétlenül driftelést kell érteni, lehet sima száguldozás, de én sem támogatom a dolgot.

2019. jan. 2. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne érts félre, én nem a BMW-t szidom, hanem maga ezt a csapatás nevű marhaságot. Nekem is volt E34-es BMW-m, rövid diffivel, azért, hogy száraz aszfalton is tudjak vele pörögni... De akkor sem mondtam, hogy fúú, most aztán csapatok, basssza a fülem ez a kifejezés.

A csávó is akinek segítettem kitolni, ismerem jól, korábban már magyarázott nekem, hogy így a 316 meg úgy a 316, meg meglátom én hogy hátsókerékkel is lehet menni télen (nekem mondja, akinek volt 190 lovas E30 meg E34), de mikor ki kellett tolni, már csendben volt. Tudja a franc milyen gumi volt rajta, de ha abból indulok ki, hogy mindig világít az üzemanyagszint jelzője, akkor szerintem nem lehetett valami jó téligumija. És itt most nagyon nem ezeket az unalmas kétezerért tankol sztereotípiákat akarom tovább erősíteni, hanem maga ezt a csapatós kultúrát körbeírni...

2019. jan. 2. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!