Milyen típusú autót ajánlotok hobbiautónak (feltételek a leírásban)?
Szeretnék vásárolni a napi használati autóm mellé egy hobbiautót, amit hétvégente / alkalmanként használnék. Ezek lennének a szempontok:
- Csak sedan vagy coupé
- Motor minimum egy 2.5 literes benzines
- Manuális váltó
- Hátsókerék meghajtás
- 1 misi körüli ár
Én fejből egy E46 330i-re gondoltam, mivel a napi járkálós autóm is egy BMW 320d (E90), és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ez persze nem azt jelenti, hogy ragaszkodom a BMW-hez, mindenre nyitott vagyok. Ja és nem gond ha nem tökéltes az autó és költeni kell rá, idővel mindent szükséges dolgot megcsináltatnék rajta.
Hát ennyi pénzért csak a BMW. Nekem is az van, szeretem. Az elsőhöz hasonló "csak szervízbe hordod" ignises megmondó emberekkel ne foglalkozz. A lényeg hogy ne az elsőt vedd, hanem nézd át mielött megveszed.
Egymillió körül hátsó kerék meghajtással csak a BMW van. Egy-egy alternatíva jut eszembe, mint az MX5 (de az 2 személyes és cabrio), vagy az MR2 (szép, de minden baja van és arról híres hogy aránylag sokan haltak meg benne). De ezeknek az alkatrész áruk is magasabb, és hobbiautón kívül másra nem is túl jók.
Omega B van ami hátul hajt még és 4 ajtós. De azt akinek van csak szídja. És nem ad annyi erőt mint egy ugyan akkora motoros BMW.
Nyugodtan vegyél BMW-t. Csak egy karbantartott példányt. Inkább E36-ok közt keresgélj ennyiért, de akkor egy szépet. Ha átnézed vagy átnézeted hozzáértővel aki kimondottan a típust is ismeri akkor nem érhet nagyobb meglepetés mint bármi más autónál.
A megmondóemberekre meg ne hallgass akik csak azért utálják mert most ez a divat, meg mert a haverjuk aki semmivel se okosabb azt mondta hogy ez szar.
A lényeg hogy ne kapkodd el, és jól nézd meg hogy ne nyúlj szrba.
"Egymillió körül hátsó kerék meghajtással csak a BMW van."
Mercedes is hátsó. Le kéne venni a szemellenzőt.
Nekem most hirtelen valami öregebb Supra ugrott be. Bár erősen német vonalas vagyok.
Más kérdés, hogy pénz nélkül nem akarnék öreg, erős hátsókerekes autót tartani. Mert annak az lesz a vége, hogy a hátsó udvarban fog elrohadni téglára állítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!