Úgy hallottam hogy van a világon van egykét szuperautó amit nem vehet meg mindenki mert vannak bizonyos feltételek. De szerintetek melyek azok a szuperkocsik amit bárki megvehet pl. egy lottónyertes is?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem mert venni akarok csak kiváncsi vagyok.2018. szept. 16. 11:41
2/6 D. Brasco válasza:
Ezeknel az autoknal egy feltétel szokott lenni...még pedig hogy van-e eleg penzed azt csókolom!
3/6 anonim válasza:
Van amiket nem vehet meg akárki, ilyen volt anno az Enzo Ferrari is, de a jelenlegi kínálatból ott a Ford GT.
Bár igazából annyi, hogy a gyártótól nem lehet emgvenni, hogy utána továbbadja-e az már más kérdés, bár mikor megjátszották nem rég egy GT-vel akkor azért a Ford is nyilatkozott, hogy azzal az emberkével többet nem üzletelnek.
4/6 anonim válasza:
A LaFerrarinál vannak ilyen feltételek, másról nem nagyon tudok. Talán a Köenigseggnél volt még egy nagyon limitált, néhány tucat darabos széria, amit szintén csak válogatott embereknek adtak oda. De Bugattit pl vehet bárki, csak győzd kivárni, amíg legyártják.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Honnan tudod hogy Bugattit vehet bárki?
2018. szept. 19. 20:00
6/6 anonim válasza:
Vettem magamnak még régen egy Veyront, most pedig a szomszédnak segítettem egy Chiront venni, mert meglett a jogsija.
Egyébként tényleg nincs semmi megkötés, ha megvan a pénz, viheted. Tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!