Egy Renault Megane 2 CC 2. 0 benzines autót szeretnék tuningolni, de csak apránként mennyi lóerőt lehetne belőle kihozni?
2#
Igen, de az valószínűleg valamiféle gyári sportváltozat.
A te autód nem Renault Sport változat,hanem "normális" szívó két literes.
Igazad van, a kovácsolt főtengely az mindig "megsportosítja" az autót. Anélkül egy lépést se!
Az az apróság ne is zavarjon, hogy a főtengelyek jelentős hányada eleve kovácsolt acélból készül. :D
Hja értem.
Mert egy közel 10 milliós legújabb fejlesztésű RS motorját "csak úgy" megveszed és berakod az utcai 2.literes kasztnijába.
(a hozzátartozó váltóval, elektronikával, felszereltséggel)
Sok szerencsét hozzá.
Meg türelmet.
Ja és sok-sok lóvét.
/és az ne is zavarjon, hogy az RS motorját szólóban nem árulják/ ;)
Bocs de én még nem láttam olyan kocsit ami 50.000 km-nél többet ment volna utólagos turbóval. Egy "rendesen" elvégzett átalakítás 1.5 misitől KEZDŐDIK.
Amíg van gyárilag erősebb változat, addig anyagilag mindig bukó marad az átépítés. Főleg a nem várt költségek miatt (abból lesz ám bőven) vagy jársz imádkozós autóval. Esdekelsz hogy hazafelé is beinduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!