Hogy, vegyem meg magamnak az autót, ha kiskorú vagyok? Illetve nem értem, hogy milyen papírozási dolgok kellenek?
Ugye a kocsizás abból áll papírokból, hogy:
Jogsi
Forgalmi (Müszaki)
Törzskönyv (ebbe nem vagyok biztos)
Eredet vizsgálat
Adásvételi
és a többit nem tudom..
Van egy autó ami minden álmom kinéztem és most van végre egy jó ajánlat.
Bökkenő, hogy külföldi rendszámos. (De még igy is jó árba van)
Szeretném, ha először rá nézne egy szerelő, hogy nincs-e valami eldugott problémája.
Utána, hogyan tovább?
Biztosítást, apám nevére lesz kötve...
Mit, hogy kell csinálni.
Köszönöm előre is
Meg tudod venni. Viszel magaddal egy embert aki át is nézi meg haza is viszi.
De szerintem is ne vedd még meg.
Ráérsz akkor ha lesz jogsid mert akkor lehet sokall jobb ajánlat is lesz, mint mindíg van is.
Megveszed, atiratod a nevedre. Aztan uzembentartoi szerzodessel apad vagy anyad vagy barki nevere akiben megbizol es van jogsia mivel jogositvany a feltetele a kotelezo biztositasnak.
Nekem se volt jogsim mikor az elso ketto autot vettem es semmi problema nem volt.
16 évesen nem kiskorú hanem fiatalkorú vagy...
Továbbá ha 16 vagy akkor nem lesz 4 hónap múlva jogsid az ziher.
Értem.
Apámat rá beszélem.
Ez az egyetlen dolog amit igazán szeretnék, nekem kell.
Szerintem 4 hónap múlva meg lesz a jogsim, mert ugye 4 hónap múlva leszek 17, pontosabban 4 hónap 25 nap.
És az alatt a 4 hónap alatt nekem van még pénzem arra, hogy felfedezzek hibákat, illetve elkezdjem az álom autóm külsejének belsejének átalakítását, nem kell nagy dolgokra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!