Golf 1-be építek 1,9 tdi motort. Ennek a hivatalos papírozási menete érdekelne, esetleg olyan, aki ebben segítene?
Arrol most nem ejtenek szot, hogy egy 3 generacioval kesobbi motort hogyan epitesz be es rogzitesz, meg a kihajtast hogyan oldod meg, mire csereled a fekeket, meg a lengescsillapitokat, kipufogot, mert biztos ugyes fiu vagy.
Azert mielott nekiallsz atepiteni, kerdezd meg a legkozelebbi NKH telephelyen, hogy kiadnak-e engedelyt ilyen atalakitasra. Kelleni fog a motorrol adasveteli (miszerint nem loptad...), atalakitasi engedely, muszaki adatlap, meg egy rakas penz, ugyanis tipusidegen motort beepiteni nem lehet csak ugy.
Én is ilyen megoldáson gondolkozom, hogy a Cordobámból kidobom a gyárilag is sz@r VW3 motort (csináltam már ilyet) és tennék bele egy Golf 1.8 GTI motrot ami még fémből van, nem műanyag.
Odáig jutottam hogy motor megvan 30ért olajhűtővel stb és műszaki adatlapot készíttetek ami 6ezer. Nagyon bürokratikus ez mintsem egyszerű lenne de nem horror összeg a rendezés. Nekem például megéri. Vagy 2 évente műszaki szemlére visszateszem mutatóba a fos motorját és majd vissza a normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!