Ez a hólánc jó az autómra?
Figyelt kérdés
A kocsimon 195/65 R15-ös gumik vannak, a hóláncon a felsoroltak között 195/70 R15 van, ami a legközelebb áll az enyémhez, de az én méretem nincs rajta... passzolhat ez rá?2018. dec. 30. 18:36
11/11 anonim válasza:
Nem érted. Írtam is, hogy "és ez fogja feszesen tartani". A bárhovát úgy értettem, hogy a minimum és a maximum közt fokozatmentesen rátudod tenni FESZESEN bármelyik méretre. Az csak annyi, hogy eggyel kisebb méretnél két láncszemmel arrébb akasztom be, és már feszes is. Ahogy a mosógépbe se kell pont 5 kiló, tehetsz bele 4,8 vagy 4,2 kilót is.
Az már csak természetes, hogy feszesnek kell lenni. 29 éve vezetek, 22 éve van hóláncom, és már nem egyszer volt rá szükségem. Tanyán lakom, és innen valahogy ki kell jutnom, ha 50-60 centis hófúvások vannak. Érdekes lenne, ha nem tudnám, hogy kell felszerelni.
A kérdező pedig tegyen fel egy képet a listáról, és rögtön tudni fogjuk, hogy jó lesz-e a kerekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!