Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb. hány éves korig számít...

Kb. hány éves korig számít "menőnek/vagánynak" lányoknál egy motor?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos kor után (felnőtt nőknek) már azt sem számít, hogy az autód milyen! ;)
2018. dec. 29. 11:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyunk egyformák, szerintem nem kortól függ. Én a mai napig minden motorra egy guruló koporsóként tekintek, és nem volt ez másként 16 évesen sem.
2018. dec. 29. 12:14
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

Hát nemtom... Szerintem ha egy 70 éves nagyi motorozik az elég vagány...

De ha a fiatal pasiknak akarsz ezzel imponálni akkor mondjuk 40.

2018. dec. 29. 12:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem imponálásról van szó, csak egyszerű szimpla tetszésről. :) Tehát, hogy meddig jó az (csak így szimplán egyszerűen simán "jó") ha valaki motorozik?

És éppen ellenkezőleg! Lányokról volt szó, nem faszikról.

2018. dec. 29. 12:22
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Az már rég gáz, ha ennyit tudsz magadról elmondani, hogy motorozol
2018. dec. 29. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Az első menszeszig.
2018. dec. 29. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semeddig. Én is csak egy guruló koporsót látok benne. Szerencsére apukám is abbahagyta az első és utolsó komoly baleseténél (amiben nem volt hibás).

De van egy ismerősőm, rendőrnő és folymatosan posztolgatja a motorjáról a képeket. Ő menőnek gondolja, én nem értem mit van úgy ugye, de lehet vki számára menő amit csinál

2018. dec. 29. 12:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Ifjú négyes kis pubertás trollocska, AZ röhejesen vérgáz rád nézve, ha két mondatból próbálkoznál megítélni egy számodra vadidegent, akiről az égvilágon semmit nem tudsz. Ha valami hát károdra ez rohadtul ciki! :) De hát na, próbálkozni még neked is lehet, hátha egyszer fog majd jönni valaki, aki talán komolyan is vesz. :)
2018. dec. 29. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha már menő akarsz lenni akkor egy Hárlival vagy Goldwinggel mindíg az leszel. Egy 50 -es kinai vagy simson motorral meg sohasem.
2018. dec. 29. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:
14
2018. dec. 29. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezt #1-nek és #6-nak: [link]
2019. jan. 1. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!