Opel Astra H autóról mi a véleményetek/tapasztalatotok?
Igen, ha benzines, akkor az 1.6-os jobb választás lenne. Nehéz a kaszni az 1.4-es nagyon alulmotorizált, lomha vele.
A típussal nincs sok baj, apróbb bosszantó típushibái vannak, de egyik sem olyan amitől megállna az autó vagy drága és bonyolult lenne javítani. Biztonságos is: nagy szilárdságú a váz, 5 csillagos EuroNcap, alap a 2 front és 2 oldallégzsák, de a felszereltebbekben még függönylégzsák is van. A kaszni galvanizált, tehát ha nem ausztriából behozott az autó, akkor komolyabb korrózióra se lesz jó darabig gond. Kategórián és korosztályon belül jó választás.
- Kesztyűtartó (jóval nagyobb mint pl a mostani K Astráé),
- kartámaszban lévő rekesz,
- kézifék mögötti tároló,
- ajtózseb.
Nekem bőven elég volt, sosem volt ezzel gondom. Nem raktárnak használom az autót, hanem közlekedési eszköznek.
A pohártartó hiányát szokták még emlegetni. Nekem ez sem hiányzott. Sosem eszem-iszom az autóban. De ha arról van szó egy fél-egy literes PET palack simán elfér az ajtózsebben.
Na, jobb képet most nem találok... annak idején én itt tartottam benne a mobilomat. Tökéletes volt erre ez a hely. A mostani 2018-as autómban sincs erre jobb hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!