Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi a kötelező biztosítás...

Mennyi a kötelező biztosítás egy friss jogsisnak?

Figyelt kérdés
Ha egy éve van jogsim, akkor mennyi a kötelező, ha 23 vagyok, és egy Suzuki Swift (2000 utáni, még a régi) esetleg Opel Astra G vásárlásán gondolkozok?

2018. dec. 25. 17:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
www.netrisk.hu
2018. dec. 25. 17:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Kb 140000 ft.
2018. dec. 25. 18:36
 3/13 A kérdező kommentje:

140 ezer? Az elég húzós. Nincs valahol olyan, ahol 100 körül kijönne?

A f..zom tele van ezekkel a díjkalkulálós oldalakkal, ahol 3 millió kérdést ki kell tölteni, hogy egy k..szott árajánlatot kapjak, amikor még kocsim sincs, és csak érdeklődés szintjén akarom tudni, hogy ha lenne, mennyi lenne a kötelező.

2018. dec. 25. 18:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Van rengeteg biztosító, ami más tarifáért adja ugyanazt a szolgáltatást, valamint különböző kedvezményeket tudsz érvényesíteni. Ha hiszed, ha nem, tízezres különbségek is lehetnek. Szóval vedd a fáradtságot és válaszolj a kérdésekre, pontosabb képet kapsz. #1 voltam
2018. dec. 25. 19:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Kitoltottem 500 kerdest, az auto tipusatol kezdve mindent, aztan meg rendszamot isnkerdez. Ha nem irok rendszamot nem enged tovabb menni. Ha egyszer nincs kocsim hogy irjak rendszamot???

Aztan kerdi mikor kotottem a szerzodest, mikor kerult a nevemre auto.

Mi a f..zert nincs olyan opcio, higy csak elmeleti szinten erdeklodhessek, hogyha ennyi evesen egy ilyen vagy olyan kocsit vennek, mit ajanlana. Aztan ha netan megis beirok vmi rendszamot, meg egy kitalalt szerzodes datumot, akkor tovabb kerdezi a hulyesegeket, higy milyen lakasbiztositasom van stb. Odaig meg nem sikerult eljutnom, hogy egy ki..szott arajanlatot kapjak

2018. dec. 25. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Ennyire ne legyél életképtelen...

ABC123-at beírsz rendszámhoz és kész. Látod a kalkulációt. Rendszám azért kell, mert ha egyből kötnél is akkor az fontos. De ha nem kötsz, akkor nem számít mi a rendszám. Nem függ tőle a díjtétel

2018. dec. 25. 22:02
 7/13 A kérdező kommentje:
Ezen mar reg tulvagyok ember. Csak utana meg feldob otszaz masik kerdest, milyen biztositonal voltam korabban, milyen kocsim volt eddig, mit ettem tegnap, mikor sz.rtam utoljara, hanyat pislogtam reggel meg minden a sz.r. Volt a Cascom stb... Olyan sz.roknal is muszaj vagyok valaszt megadni, ahol egyik valaszthato opcio sem igaz ram. Nem igaz mi a francert nem lehet olyan opcio, hogy csak erdeklodes szinten kalkulaljon nekem. Akkor auto eloelete stb mindent meg kell adni. WTF? Meg semmit nem tudok az autorol, egyelore csak nezegem a hirdetest. Nehogy mar meg kelljen vennem ahhoz, hogy egy arajanlatot kapjak. Ezek a kalkulatorok mind ugy kezelik a dolgot, mintha mar a tulajdonomba lenne az auto. Olyan kene, mint az atiras kalkulator. Megadom az adatokat es kiirja mennyi. Nem ertem itt miert nincs olyan opcio, hogy NINCS AUTOM, csak ERDEKLODOK hogy ha amugy ennyi evesen ilyen jogsivak a hatam mogott vennek egy ilyet mennyi lenne a kotelezo. Azert szemelyes adatokat meg minden hulyeseget hadd ne adjak mar meg egy sima saccper kb arajanlathoz. Nekem eleg lenne annyi hogy pl 80-120 ezer FT kozott, de ennyit se tudok meg biztosra, amig az eletem eddigi osszes esemenyet ki nem adom magambol. Akkor inkabb megkerdezek egy Groupamas ismerosomet majd szemelyesen, ha talalkozok vele, lehet tobbet erne.
2018. dec. 25. 23:09
 8/13 anonim ***** válasza:
ne hisztizzél, ennyi idő alatt már végignyomkodhattad volna.
2018. dec. 25. 23:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Már közbe végignyomkodtam, de így nem tudom mennyire hiteles, hogy sok helyre csak beírtam valamit, amit gondolok az autóról. Mellesleg 45 ezertől 300 ezerig kaptam ajánlatokat éves kötelezőre. Csak fogalmam nincs, mivel másabb a 40-esnél a 300 ezres a pénzlehúzáson túl.
2018. dec. 26. 09:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet mindenki alkalmas rá, hogy autója legyen.

Konkrétan mi az amit nem tudsz kitölteni a hirdetés alapján?

2018. dec. 26. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!