Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi a kötelező biztosítás...

Mennyi a kötelező biztosítás egy friss jogsisnak?

Figyelt kérdés
Ha egy éve van jogsim, akkor mennyi a kötelező, ha 23 vagyok, és egy Suzuki Swift (2000 utáni, még a régi) esetleg Opel Astra G vásárlásán gondolkozok?

2018. dec. 25. 17:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ezek szerint olvasni sem tud mindenki. Feljebb irtam, hogy mar kitoltottem.

Egyebkent volt-e mar torve, hasznaltak-e kulfoldon, van-e rajta sérülés horpadas stb. Sok ilyen kerdes volt, amihez nem artana a hirdetesen tul tenyleg ismerni az auto eloeletet.

Plusz amit sehogy sem ertek, bar lehet csak, mert nem vagyok jartas biztositasi ugyekben, ezt ennyi idosen nezzetek el nekem, mert a legtobb embernek eleve fingja nincs ezekhez a dolgokhoz, de egy k...szott kotelezo biztositast miben befolyasol az, hogy hany negyzetmeter a lakasunk? Csodalkozok, hogy horoszkopot nem kerdeztek.

2018. dec. 26. 16:32
 12/13 anonim válasza:
55 ezret fizettem 1 évre mikor megvettem 1,4 benzinesre, igaz nem Opel. A legtöbb biztosítás éves díja 85 000 körül jött ki. Jövőre nem tudom mi, hogy fog változni.
2018. dec. 26. 16:40
 13/13 Gregor555 válasza:
2008 as VW beetlem van 1.9 PD 1 évre 130 000 ft a bizti az allianz nál, de én sem tudom, hogy mit foglal magában egy bizti mivel 80 és 300.000 között mindenféle van. Most érdeklődök utána, hogy nem elég-e valami olcsóbb bizti, mert kicsit sokallom. viszont 1 éve volt egy balesetem belém jöttek, éppen hogy csak sérül az autó viszont 250 ezres károm volt és az egészet a biztosító állta tehát szerintem megérte eddig
2019. jan. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!