Tescoban kapható téligumik közül mekyik ajánlott inkább?
Mi a választék? Mindig szoktam az autós részlegen nézelődni, de így nem ugrik be, gumik terén mik szoktak lenni.
Valami Riken szokott lenni, ami rémlik, főleg kisebb méretekben. Nem lehet valami prémium márka, de legalább hallottam már róla. Nem teljesen no-name, mint az olcsó kínai gumik. Talán valami városi kisautóra meg merném venni.
Auchanban szoktam látni néha jobbakat is. Pl középkategóriás Kleberket és jobb Goodyeareket is. Utóbbiakból általában méretválaszték is van, nem csak 13-14, esetleg max 15".
Rákeresve ezt találtam róla:
Budget/gazdaságos kategóriás gyártók:...
Riken: A Riken-t 1917-ben alapították Japánban. Európába az 1980-as évek óta exportál abroncsokat. A Michelin csoport tagja 1992 óta. Jelenleg 170 országban van jelen. A Riken kiváló esztétikával rendelkező fejlett technológiákkal készülő abroncsokat gyárt alacsony áron. Téli gumi, 4 évszakos gumi és nyári gumi gyártásával egyaránt foglalkozik személyautó, kisteherautó és 4x4/SUV autók számára.
A marketing szövegek lényege pontosan az, hogy azt sugallja, a termék szinte tökéletes...
A kérdés lényegét passzolom, mert nem tudom milyen gumikat árulnak a Tescoban, a kínálatban szereplőket tételesen érdemes kigooglezni, nem.állitom, hogy mind használhatatlan, de attól is függ, milyen autóra kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!