Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Béna az ízlésem? Ez az egyik...

Béna az ízlésem? Ez az egyik kedvenc kocsim.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2018. dec. 25. 18:40
 1/9 anonim válasza:
Ez nekem is nagyon tetszik, pedig nem vagyok az ilyen futurisztikus dolgok híve.
2018. dec. 25. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Az izlésedhez senkinek semmi köze, a lényeg, hogy azt vedd alapul ami tényleg tetszik, és ne menj senki után, csak mert xy-nak más tetszik.
2018. dec. 25. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De ez valami tanulmányautó, nem? Én még életemben nem láttam ilyet az utakon. Nekem annyira nem jön be, de ez önmagában nem jelent semmit.
2018. dec. 25. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:
A jövő hírnöke vagy, mert ez még tanulmányautó. Szerintem nem gond, ha ez tetszik, a maiak is már totál furák.
2018. dec. 25. 20:22
 5/9 A kérdező kommentje:

ha lenne sem adnék érte 1 mill eurót..

úgy tudom már rendelhető..

csípem az időtálló formákat

2018. dec. 25. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Hátsókerekes? Mert akkor király? Ha nem, akkor nem annyira hozna lázba.
2018. dec. 25. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Villanyautó? Mert ha nem, akkor ne vedd meg. Jó ízlésed van, de ha villany, akkor menő.
2018. dec. 25. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy tanulmányautó aztán minden csak nem időtálló...

Egyébként hülyék vitatkoznak csak ízlésről.

Nekem speciel nem tetszik, de attól még neked lehet jó. Aránytalan, elnyújtott, olyan, mintha a Scale X-hez toltak volna egy 1,6 szorzót minden más maradt az eredeti

2018. dec. 25. 22:00
 9/9 A kérdező kommentje:
villany is lehet de én benzinesen venném..akkus autóval jobban terheled a környezetet mint egy ethanolossal
2018. dec. 25. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!