Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó hibakód kiolvasás?

Msebi06 kérdése:

Autó hibakód kiolvasás?

Figyelt kérdés
Telepítettem a gépemre Autodata és Bosch ESI Tronic és Wow programokat. Ezeket tudom használni valahogy hibakód kiolvasásra? Vmi speckós eszköz kell hozzá, vagy egy sima kábel összeköttetéssel is működhet?

2018. dec. 23. 19:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

NagyonMenő:

Nem neked szántam a föntit és mást se akartam megsérteni.

Neked köszönöm a választ, előrébb vagyok vele!

Még próbálok utánajárni, hogy pl a Wow diaghoz milyet lehetne venni, mert ahonnan leszedtem sokan használják nem Würth-ös interface-szel, csak ott nem kaptam még választ.

Ha bármi előrelépés lesz megírom.

Miért fognák meg a 99%-át vámon? És miért semmisítenék meg? Kellett már többször vámot fizetnem külföldről érkező termékekre, de sose volt probléma.

2018. dec. 25. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
mert ez illegális, azért
2018. dec. 26. 00:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert ezek jogvédett eszközök. És nálunk a NAV nagyon utazik erre most.
2018. dec. 26. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
De ha nekem nem hiszel keress rá google-n. Ha annak se hiszel akkor meg próbáld ki és írd meg hogy mennyire húztak meg.
2018. dec. 26. 17:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Rákerestem, igazad van. Köszönöm, hogy szóltál!
2018. dec. 26. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!