Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó hibakód kiolvasás?

Msebi06 kérdése:

Autó hibakód kiolvasás?

Figyelt kérdés
Telepítettem a gépemre Autodata és Bosch ESI Tronic és Wow programokat. Ezeket tudom használni valahogy hibakód kiolvasásra? Vmi speckós eszköz kell hozzá, vagy egy sima kábel összeköttetéssel is működhet?

2018. dec. 23. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
például egy hibakód olvasó OBD csatlakozóval. Ezek fizetős programok, gondolom mindent megtaláltál a használatához a programban.
2018. dec. 23. 20:13
 2/15 anonim ***** válasza:
Csatoló egység nélkül sajnos semmire se mész vele. A csatoló egy elektronikát tartalmazó kábel, vagy egy bluetoothos speciális adapter.
2018. dec. 23. 20:16
 3/15 A kérdező kommentje:

Fizetősek, de tört verziót használok, ezzel is elérhető minden funkció benne.

Ez az interface jó lehet?

[link]

2018. dec. 23. 21:29
 4/15 anonim ***** válasza:
Mi a baja a kocsidnak, és milyen márkárol van szó?
2018. dec. 23. 21:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel egy otthoni hibakódolvasót pár ezer forintért. Vagy Magyarországon még ez sincs?
2018. dec. 24. 08:26
 6/15 A kérdező kommentje:

Nekem egy W203as Mercim van. Nincs most konkrétan semmi baja, de volt már hogy kellett. Most például barátnőm kocsija állt meg, Mercedes W168 A140. Reggel indult simán, mikor ment volna haza a munkából már nem indult. Önindító teker, behúzattuk, de semmi. Most az ünnepek alatt pl nem is tudjuk kiolvastatni.

Van egy 1500Ft-os, de az nem sok mindenre jó. Nem is olvas mindent, ha törlök a MIL lámpa elalszik, de ha egy komolyabb diagot rákötnek az még látja azt amit én töröltem, élő adat sincs, csak fordulatszám, vízhőmérséklet stb...

2018. dec. 24. 11:20
 7/15 anonim ***** válasza:

nem leszel előrébb ha te olvasod ki a hibát

van műhelyed szerszámod szakértelmed?

2018. dec. 24. 11:53
 8/15 A kérdező kommentje:

Műhely, szerszám van, szakértelemmel mire gondolsz? Mindig van hova fejlődni, ezért is lenne jó tanulni ezt is, még ha nem is ipari szinten. A családban 5 autó van, mindet én szervizelem, apumnak mezőgazdasági gépek, de szerelő ritkán jár nálunk. Elektronikai hibák voltak eddig, amik kemény fejtörést okoztak, de sikerült őket megoldani eddig mindig és a diag sokat segítene a helyzeten a plusz infók miatt.

Egyébként én föltettem egy kérdést, amire szeretnék választ kapni, de eddig válasz helyett csak full más kérdéseket kapok. Tudsz érdemben segíteni, vagy a hátterem érdekel továbbra is? (ne vedd kötekedésnek, de remélem átérzed :) )

2018. dec. 24. 12:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Nana! Kaptál választ, pl tőlem. Értelmeset, hasznosat.

De kapsz mégegyet. Az általad linket diagnosztika, az egy szoftwerrel együtt vásárolható interface.

Hivatalosan a Bosch programot is interface csatolóegységgel tudod megvenni.

Az általad linkelt diag csatolója nem fog működni a bosch programmal.

Ahhoz bosch csatolóegység kell.

2018. dec. 24. 13:21
 10/15 anonim ***** válasza:

Jelenleg én is hibakódolvasók keresek a kocsimhoz. De sajnos el kell keserítselek, mert a hamis hibakódolvasókat (külföldről rendelt 99%-a) megfogják a vámon, majd beidéznek és megfingatnak 50 ezer forint megsemmisítési díjra plusz bírságra.

Ugyan azt a szr kínai vackot kapod meg itthon is, csak dupla pénzért. De még úgy is olcsóbb, mint a birság meg a macera.

2018. dec. 25. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!