Milyen autót ajánlatok?
800 ezer Ft + nagy autó + olcsó szervizelés
Keresés...
Nincs a keresési feltételeknek megfelelő találat. Kérjük, módosítsa a szűrési feltételeket!
paugeot jo választás, egy jobb kis hdi motorral
mindjárt sokan azt fogják ide irni neked hogy csak a vw meg merci nehalgass rájuk te veszel autót, kinézet/teljesitményben vállasz ki pár márkát s azok között dönts
leginkább ekkora utra legalkalmassab egy jo diesel (nem leélt,500ekm es VW)
sokan szidni fogják most hogy ""[miért francia...szar....( nem rosszabb egyiknél se) ne vegyél ijet....]""
1.: Segítséget kértem, nem kioktatást, értem én amit mondasz, de úgy érzem nem segítő jellegű volt a hozzászólásod.
2.: Köszönöm szépen a válaszod, remélem lesz még pár hozzád hasonló, kedves ember.
Szubjektív véleményem,de a peugeot 407eseket szerintem érdemes elkerülni.
Idegesítő hibáik vannak amelyek a szériának a betegségeiből erednek. Egy időben nézegettem őket én is, nagyon szép napfénytetős változatok is vannak,ezentúl külsőleg is egy elegáns megjelenést sugároz.
Egyébként én szeretem a francia autókat,főleg a peugeotokat,de vannak olyan dolgok amik felett nem lehet már szemet hunyni, kihangsúlyozom,hogy ez csak az én véleményem amit körüljárás után alakítottam ki a 407-ről.
Ennyiért szerintem a legjobb (és legbiztosabb) választás egy MK1-es Ford Focus kombi (2004-2005 körüli). Ennyiért már nagyon jó állapotút tudsz venni. Alapvetően jó és megbízható motorokkal szerelték, költségesebb típushibái sem nagyon vannak, alkatrészek sem drágák hozzá, viszonylag könnyedén fenntartható autó.
Ugyan ez igaz, a második generációra is. Bár ott 800.000-ért a kínálat alját találod. De azért kilehet fogni ennyiért is jót. Azonban arra készülj fel, hogy ezek jellemzően bőven 200.000 km fölött futottak. Viszont nem kell ettől megijedni, ezek simán elfutnak 4-500.000 km-et is akár, ha normálisan karban vannak tartva.
Ami még esetleg szóba jöhet, az a Renault Thalia, ami nem egy túl szép autó, de ennyiért legalább patikát találsz. Nekünk volt 12 évig, nem szép autó, de őszintén kb. semmi bajunk nem volt vele.
Ami még bele fér ebbe a keretbe, és nagyobb autó (sőt kifejezetten nagy) az a C Vectra. Annyi, hogy ennyiért dízelben ne gondolkodj, mert a DTI-k nem a legjobbak. Inkább maradj az 1.8 benzinnél.
Esetleg még amit tudnék ajánlani, az a Chevrolet Lacetti. A megadott keretből nagyon szépek közül tudsz válogatni. Sőt, sok a keveset futott példány is.
A Peuget 407-el kapcsolatosan nincsen sok tapasztalatom, a HDi motorok tényleg jók, de szerintem a meghibásodási lehetőségek -többek között az elektronikát illetően- talán ennél a modellnél gyakoribbak, mint az általam felsoroltaknál.
Annyit még azért hozzá tennék, hogy az autóvásárlás nem merül ki az autó megvételében. Vétel után (vagy még jobb előtte) mindenképpen egy alapos átvizsgálás, és kötelező szűrő-olaj-vezérlés csere. Illetve valamennyi tartalékod is legyen, ha esetleg valami elromlana. Ilyen idős autók vásárlása mindig is lutri, sosem tudhatod, hogy nem-e kell mélyen a zsebedbe nyúlni, nem sokkal a vásárlás után.
Én nem olyan régen vettem egy Zafira A-t.
De az összegbe belefér: Octavia1,6L Ibiza-Cordoba, Astra G,.... stb.
Ha olcsó szervízt akarsz nézd meg (bárdi,unix oldalán) az alkatrészek árát. Gömbfej,vezérlés,vízpumpa,fékek..szűrők.
Hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!