Milyen benzines családi autót ajánlatok 5-600e ft körül amit olcsón fenntartható?
'Japan nem kell' - hat joember, most zartad ki az adott osszegert kaphato legjobb autokat. Tessek, 600 alatt: [link]
#2: Zafira, mi? Hat azt se veletlenul aruljak am annyiert, egy hulladek ahogy az tervezve meg osszerakva van...
Mi van?
Ez most kb. olyan volt, mintha kizárnád a japán autókat, mert most egy zöld toyotád van és nem szereted a zöld színt.
Neked nem a japán autókkal van a bajod, hanem a szedán/kombi kivitellel.
Szerinted pl. egy jettában vagy egy passatban mennyivel ülsz magasabban, mint a corolládban? Elárulom: semmivel.
Ezek szerint neked SUV vagy egyterű kell.
Japánból is találsz ilyeneket. (HR-V, RAV4, Corolla Verso, MPV, stb. stb.)
Ajaj... nekem volt 3. generációs Mazda 6-om illetve használtam kis ideig új Avensist. A Mazda rohadt 3 évesen, az Avensisben pedig a műszerfal zörgött rendesen. Most Opel Astrám van, ezzel semmi baj nincs. Japán nekem sem kéne többet.
Nyugodtan lehet első generációs Zafirát venni, teljesen jó.
De úgyis le leszek szavazva, sok itt az elvakult japán fan...
Figyelj! Némelyik japán autó megbízhatóbb is mint a német! De azért megértelek! Én is inkább a német autók mellet fogok. A japán autóknak mint pl:suzuki. Nagyon "papirvékony" a kasztnijuk! Motorikusan viszont az aszfaltot is felszakítják ha arról van szó! Nekem egyszer volt egy suzuki swift sedan 2003. 1.3glx
Nagyon nem voltam vele megelégedve! Sokat rengeteget evett. Pedig egy gondos idős házaspártól vettem.
Utánna jött egy e11-es corrola. Na az sem volt jobb semmivel! Motorja=0
Csak pénzkidobás az egész!
Ha japán autó kell akkor csak a SUBARU!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!