Honnan tudnék venni/csináltatni/szerezni autóra nyomtávszélesítő pogácsát?
Figyelt kérdés
Szeretnénk az utcai épített Ladámra 2 darab 3 centiméter széles tehermentesítős nyomtávszélesítőt. Színe mind1. A lényeg hogy tehermentesítős legyen. És tőcsavaros kerékagyra kellene. Honnan tudnék rá szerezni? Egyébként van alatta nyomtáv. Elől olyannal vettem, amilyet keresek hátulra is. Mert hátul több darabból áll össze a 3 centi és sajnos nem tehermentesítős. És nagyon szükségem lenne a tehermentesítősre, mert nyáron 15", télen pedig 14"-os kerekekkel (alufelnikkel) használom az autómat.2018. dec. 20. 09:19
261/308 D. Brasco válasza:
Teljesen mindegy,mert a használtra sincs pénzed....raadasul volt mar aki felajanlotta hogy csinál neked újat,gyakorlatilag használt árában...azt is sokalltad.....
Osszad csak a pirosakat,ugyis kb ez a legnagyobb élvezet az életedben te 🤡
262/308 anonim válasza:
“ Osszad csak a pirosakat,ugyis kb ez a legnagyobb élvezet az életedben te 🤡”
Ne legyél már ilyen, valahol csak szórakoznia kell, ha már a Ladát nem vezetheti, mert jogsija még nem lehet 🤣
263/308 D. Brasco válasza:
262)
Kár hogy a kérdéseket meg a kérdezői kommenteket nem lehet pontozni.....lennének meglepetések.....
264/308 A kérdező kommentje:
#262 max anyukádnak nincs jogsija ... gyerek
2020. dec. 21. 13:32
265/308 A kérdező kommentje:
#261 szerinted az az ajánlat mennyire volt komoly mikor ráírtam privátban és válaszolni sem volt hajlandó...
2020. dec. 21. 13:35
266/308 D. Brasco válasza:
Mert te aztán nagyon komolyan vehető figura vagy.... 🤡
267/308 anonim válasza:
Én tudok használtat 16.000-ért, plusz szállítási költség.
268/308 anonim válasza:
#267: Annyiért linkeltem neki újat is, de drága, ne akard már lehúzni :D
269/308 A kérdező kommentje:
Utolsó! Te meg értetlen vagy és nem érted hogy nem kell új!!! De ezt legalább 96× leírtam már csak a te értetlen fejed nem érti meg. 2 új áráért van 4 használt...
2020. dec. 26. 12:32
270/308 anonim válasza:
Ezek szerint 16ért van új és használt is. Akkor nem mindegy? Megveszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!