Honnan tudnék venni/csináltatni/szerezni autóra
nyomtávszélesítő pogácsát?
Nem tudom mennyire vagy képben az árakkal....de ha az a 18500forint a 4,darabra vonatkozik anyaggal munkadijjal mindennel együtt....és ráadásul új és azokkal a méretekkel ahogy te akarod......akkor megsúgom hogy ez ennyiérd csupa nagybetűvel:AJÁNDÉK!!
2018. dec. 20. 11:22
B.Elek úr nyilván a tőcsavaros megoldást favorizálja.
Meg is értem, mert abban az esetben az eredeti felnicsavarok fogják a pogácsát az agyhoz, a felnit pedig a tőcsavarral kompatibilis -tetszőleges- anyák. Így nincs az a veszély, hogy a felnicsavar rövid legyen, az agy, a pogácsa és a felni hármasának biztonságos összefogásához.
A Te verziódnál ugyanis 30mm "mínusz" van, ami egy 35-38mm hosszú csavarnál annyit jelent, hogy csak mindössze pár menetet megy bele a kerékagyba.
Szerinted???? :(
2018. dec. 20. 11:35
Úgy tűnik a #12 válaszomat naggggyon benéztem.
Éppen az ellenkezőjét magyaráztam, mint amit akartam.
Szóval bocsi, tárgytalan! ;)
2018. dec. 20. 11:44
14/308 A kérdező kommentje:
11-es! 2 darab kerül 18500-ba. + Posta. Mivel Egerben lakom és pont Debrecen felé nem járunk. És ez így nekem drága.
15/308 A kérdező kommentje:
12-es és 13-as! Semmi gond! Mindannyian tévedünk, tévedni emberi dolog! Egyébként az én autómban eléggé hosszúak a tőcsavarok. Hálistennek! Tehát itt nincs az a veszély, hogy a pogácsa miatt ne menne rá a felni például. Ja és egyébként hogyha úgy van akkor én egyébként cserélnék is! Mert most is van ugyanúgy hátul 3 centi nyomtávom. Fél - Fél - 2 centis darabokból jön össze a 3 centi mind2 oldalt hátul. (Ezért nem tehermentesítős hátul, mert amúgy elől olyan van mind2 oldalt 3-3 centis tehermentesítős, amilyet keresek hátra is) Tehát ha úgy van, akkor én a 2 hátsó "darabos" nyomtávomat el is cserélném, akár ráfizetéssel is! Csak tényleg rettentően sürgős és fontos lenne!!!
Még 2 darab is teljesen jó amúgy ebben az árban,főleg mivel kell minimum 45mm "vastag" anyag darabjához!En a helyedben nem vacilálnék mert ettől olcsóbban ugysem nafyon fogsz talalni és ez legalább új meg az elkepzelesednek megfelelo
2018. dec. 20. 12:09
Azt leírnád, hogy miért a téli nyári felni átmérő váltás miatt is kell neked a nyomtávszélesítő?
Egyébként pedig bármelyik esztergályos megcsinálja
2018. dec. 20. 12:12
Nekem is tőcsavaros a kerékagy, azon van a tőcsavaros nyomtávszélesítő.
2 darabot a kerékkel vettem, driftelni használta az előző tulaj és semmi baj nincs ezzel a megoldással, úgyhogy vettem még 2-t.
2018. dec. 20. 12:17
19/308 A kérdező kommentje:
Mindig kell a nyomtáv alá. Télen is és nyáron is. És azért, mert úgy néz ki jól, úgy van kint a kerék teljesen amennyire csak lehet.
Igen, és? Nekem is mindig rajta van :D
2018. dec. 20. 17:54
Kapcsolódó kérdések: