Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ASR amikor aktiválódik, annak...

ASR amikor aktiválódik, annak is van egy jellegzetes érzése, mikor aktiválódik, mint az ABS-nek?

Figyelt kérdés

Tudjátok abs el el látott autókkal lehet érezni, mikor aktiválódik, hisz rezeg a pedál, és az auto is.

Na mármost az ASR nél is van ilyen hasonló érzés, amiről lehet tudni, hogy éppen aktiválódott?Vagy esetleg ez a két funkció egyszerre szokott jelentkezni?

2018. dec. 18. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Általában van lámpa is ami villog és hallatszik is.
2018. dec. 19. 05:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Van. Azt érzed mintha elvetted volna a gázt, közben meg nem is.
2018. dec. 19. 09:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Mikor jeges emelkedőn próbáltam elindulni, akkor villogott az ESP lámpája és olyan hasonlóan kaparászó, kopogó hangot hallottam, mint amikor az ABS dolgozik. Nem vagyok benne biztos, hogy ez az ASR volt, de máskor nem tapasztaltam ilyet.
2018. dec. 19. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen van. A műszerfalon kigyullad a sárga ikonja és egy kicsit érzed is a hatását. Ha teherautóba egyszer ülnél és havas úton mentek, akkor figyeld a műszerfalat, meglepődnél, hogy mennyire sok esetben villan fel a kis lámpa. :)
2018. dec. 19. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Van, kicsit még ijesztő is, hogy nyomod a gázt, és az autó meg meg akar állni. Havas úton pl remeg az egész autó, ilyenkor ki is kell kapcsolni a kipörgésgátlót, mert bizonyos esetekben nem enged elindulni nagy hóban.
2018. dec. 19. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:

5. Hülyeséget ne írj!!!

Olyan nincs hogy nem lehet elindulni vele.

2022. szept. 3. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:

6os

De bizony van. 4 év telt el a válaszom óta, azóta többször is megjártam, hogy adtam gázt, kuplung fel, és a kerék nem forgott. Főleg havas, jeges emelkedőn.

2022. szept. 4. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem Magyarországon, és lassan szlovákiában sincs erre szükség, de igen is ki kell néha kapcsolni, ~2003 körül sokat jártunk szlovákiába síelni, és rendszeres volt a peugeot 807-en ki kellet kapcsolni a kipörgésgátlót mert nem történt semmi, semmit nem haladt a kocsi mert az elektronika letiltott, ismerősök faék egyszerű abs nélküli peugeot 206-al meg simán elindultak mert engedte pörögni a kereket.
2023. febr. 2. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!