Az autókereskedők, amikor autót vesznek, hogyan tudják elérni, hogy az eredeti ár szinte feléért eladják nekik az autót?
Figyelt kérdés
2018. dec. 16. 20:50
1/7 anonim válasza:
Olyantol vesznek aki beszamitatja és lustq utana jarni a rendes árnak, vagy szemetet vesznek
2/7 anonim válasza:
Úgy, hogy ha keveset is adnak érte, de fixen megveszik kp-ért az autót kereskedésben, így aki gyorsan akarja eladni az hajlandó nyomott áron is, csak vegyék meg azonnal.
3/7 Steve G. Paul válasza:
Gondolom fő ok, hogy az eladónak sürgős (és al akarja adni).
De mihez képest a feléért? Én olyat nem tudok elképzelni, hogy a piaci ér felélrt adná el valaki. Ha meg a 3 évvel azelőtti ár a kiindulási alap akkor ahhoz nem sok köze van a mai árnak.
4/7 anonim válasza:
Párszázezres autónál még előfordulhat, de pármilliós autóknál nem hallottam még, hogy féláron került volna be a kereskedésbe (sok volt kollégám lett kereskedő "kényszerből"). Egyébként jók benne, hogy rávilágítsanak az autók hibáira (sokszor jogosan), persze nagy részük rafkós, ebből él, lyukat beszélnek az ember hasába.
5/7 anonim válasza:
Mi 990-ért vettük meg, amit a tulaj 800-ért adott el neki.
Nem akar az eladással foglalkozni a tulaj, ennyi.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, pár százezres autókra gondoltam. Egy Skoda fabiat a kereskedők 6-700 ért árulják, és 2-300 ért veszik be.
2018. dec. 16. 21:45
7/7 anonim válasza:
A féláron megvétel erős túlzás. Inkább jellemző a 15-25% haszon. Gondolom úgy vannak vele a tulajok, hogy nekik nem a nyereség a lényeg, csak ne álljon ott potyára az autó és hozzon vissza valamennyit az árából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!