Télen vezetni (jogsihoz)? Várjak vele tavaszig?
Miért várnál?
Télen sincs mindig fagy, jég, hó, de annak is örülni kell, ha esetenként zordabb körülmények között is tudsz oktató felügyelete mellett gyakorolni, nem a következő télen, már egyedül kell megismerkedni a csúszós utakon közlekedéssel.
Amikor nagyon rosszak az útviszonyok, pl ónos eső, vagy sűrű köd van, úgysem kell vezetni, azt nem engedik, olyankor még a forgalmi vizsgát is napolják.
Ne parázz, autóval nem gond, meg amúgy se nahy dolog hóba vezetni, én friss jogsisként mentem haza télen , nagy hóba, még a kuplungot sem tudtam kezelni mert csúszott meg előtte csak 30 km-t vezettem.. féltem, de másképp nem jutottam volna haza a suliból. Most meg ha sikerül a szóbeli vizsgám C jogsiból akkor meg kopott gumis teherautóval megyek forgalmi vizsgázni, tök jó lesz... majd sutyomba lejebb engedem a kereket meg kötök rá spárgát :D
20/F
Szerintem jobb is ha télen tanulsz vezetni.
Akkor több helyzet előjön, amihez amúgy is hozzá kell szokni. Sötét van, eső van, csúszik az út, nem látsz ki rendesen a retkes ablakon, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!